Кремъл: До изборите в САЩ много неща могат да се променят

0
Кремъл наблюдава политическите промени в САЩ след отпадането на Джо Байдън от изборите през 2024 година
Кремъл наблюдава политическите промени в САЩ след отпадането на Джо Байдън от изборите през 2024 година Снимка: © Mikhail Metzel / TASS

Кремъл наблюдава политическите промени в САЩ след отпадането на Джо Байдън от изборите през 2024 година

Кремъл заяви, че следи развитието на събитията в Съединените американски щати, след като президентът Джо Байдън отпадна от надпреварата за президентските избори през 2024 година. Тази новина беше предадена от Агенция Франс Прес (АФП) и предизвика множество реакции както в международните, така и в местните медии.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков направи официално изявление по случая, подчертавайки важността на оставащите четири месеца до изборите. „До изборите остават още четири месеца. А това е дълго време, през което много неща могат да се променят. Трябва да внимаваме, да следим какво ще се случи и да се занимаваме с нашите дела“, заяви Песков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    26
    pgcrh
    Фаворитки вместо дементния диктатор и масов убиец джоусеф биден са две не-г-ъ-рки!! Ето как задължително трябва да изглежда Тръмп според нетСУКС: https://i.postimg.cc/7P0dT35h/XMFr7Zo.png
  • -2
    25
    Фък дъ УКР
    Насраният памперс БайПън вече няма да плещи глупости, докато Русия отново моГилизира два батальона с бандеронацисти.... в село Ню Йорк хахаха...няма такива жалки комплексари и плужеци като хохлите,може би единствено ДеБил-ПеПеругите се доближават до тяхното ниво на безгръбначност: https://glasove.com/novini/dva-batalyona-na-vsu-sa-popadnali-v-obkrazhenie-kray-selo-nyu-york-v-donetska-oblast
  • 0
    24
    Мухахахахаха
    То е ясно - парясаното "пипи" скоро ще яде дървото
  • 3
    23
    Фък дъ РФ
    Този алкохолик от снимката, пак плещи глупости, докато Украйна трети път удари рафинерия на Черно море, а в Русия вече има недостиг на бензин
  • -1
    22
    Спокоен/Учуден/Запознат...
    Време е мързеливите и прости говняри хохлите да бъдат дисциплинирани и дадат началото на демократична и правова Украйна , а не да разчитат както до сега на нехуманния Запад да им позволява да живеят с крадене, тероризъм, изнудване и манипулации. Режимът в Киев трябва на първо време да бъде свален и направени радикални промени във властта и обществото в които честните, умните, кадърните да са във икономическата и политическата власт и те да решават съдбата на Украйна съобразени наистина с международните закони. В Украйна са наясно, че условията за тяхното съществуване са намалели драстично и разпада е естественият им край. Последните напъни за спасение като провокации с демоСрацията в Америка и Западна Европа, показват единствено отчаянието на Зеленски и неговите слуги в Киев и по Света. Западът трябва да е нащрек за последните предсмъртни конвулсии на УСрайна и готови да се справят с евентуални негативни действия на отчаяните т-пунгери в Киев!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари