Красимир Каракачанов: Подготвят ареста на Ивелин Михайлов

1
Комисията за ''Исторически парк'' цели да подготви ареста на Ивелин Михайлов
Комисията за ''Исторически парк'' цели да подготви ареста на Ивелин Михайлов

Комисията за ''Исторически парк'' цели да подготви ареста на Ивелин Михайлов

Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов изрази силни съмнения относно създаването и дейността на временната парламентарна комисия, която разследва "Исторически парк" и неговия основател Ивелин Михайлов. Според Каракачанов, комисията действа с необичайна активност и изглежда целенасочено подготвя ареста на Михайлов.

Каракачанов заяви, че през всичките си години като депутат никога не е виждал временна комисия да се занимава с частна фирма, която не е получила финансиране нито от държавата, нито от европейските фондове. Според него, причината за това е фактът, че Ивелин Михайлов не е под контрола на олигарсите.

„Важно е да се посочи, че тази комисия бе приета благодарение на "Възраждане". Неволно си спомням какво говореше Костадин Костадинов преди време - че "Исторически парк" е нещо недостижимо и невиждано от години. Сега Костадинов напада, защото ревнува. Страх го е, че "Величие" и Ивелин Михайлов дърпат негови гласове“, коментира Каракачанов.

Лидерът на ВМРО посочи, че "Продължаваме промяната" и "Демократична България" също нападат Ивелин Михайлов поради конфликта му с Иво Прокопиев, който е против изграждането на ветропаркове в община Ветрино, където се намира село Неофит Рилски и "Исторически парк". Каракачанов добави, че и ГЕРБ участват в натиска срещу Михайлов, защото не обичат нещо да е извън техния контрол.

„Прави се анкетна комисия, която уж да установи едни факти и така да се даде повод на прокуратурата да се задейства. Тези хора няма да се спрат и ще арестуват Ивелин Михайлов, заяви Красимир Каракачанов.

Според Каракачанов, между ГЕРБ, "Продължаваме промяната" - "Демократична България", ДПС и лично Костадин Костадинов има "сглобка", която обаче е пред приключване.

Той разкри, че ВМРО е плащало заплатата на Костадин Костадинов в продължение на 12 години, уредило е жена му на работа и е помогнало за настаняването на едно от децата му в детска градина. „Той този мач го е играл и срещу ВМРО - партията, която му даде всичко. Плащаше му 12 години заплата, купи му нов автомобил, плащаше му наема на жилището в София, намери на жена му работа, а детето му уреди на детска градина. Когато не се сбъдна детската му мечта да оглави ВМРО, той започна да го проклина. Същото грозно нещо наблюдаваме сега с Ивелин Михайлов, който след 2012 година дълго помагаше на Костадинов - и медийно, предполагам и по друг начин. Тогава Костадин Костадинов го хвалеше, кълнеше му се във вярност. Сега обаче прави комисия, която няма против да бъде използвана като параван за неговото арестуване.“

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    9
    ВМРО - ВЕЧНА ДРУЖБА БЪЛГАРИЯ...
    да махаш вмро чиче защо во македония немат 7 години учебници продажник такъв защо държите хората и децата им не образовани не ви ли е срам да се явявате тук и да защитавате един престъпник
  • 6
    8
    Гражданин
    ВМРО беше докато не тръгна с чантички на била да се разхождаш . Що ти трябваше с най големия мафиот да се схващаш видя сдъфкате ите исплю . Край с вас вече ВМРО няма което е жалко ама .....
  • 4
    7
    Любопитен
    Какво ли ще кажат копейките по въпроса ???
  • 11
    6
    Костадинов,
    ти си потвърждение на приказката :"направи добро, изяш л. но".Отхапваш болезнено от ръката, която те е хранила.Значи ти си инициатор на комисията.Злоба и завист те ядат от вътре.И четата ти е една смешна сбирщина.
  • 11
    5
    Спиро
    КОЙ спонсорира мвро ? Скандалната русенска фирма за масло и или пирамидата от Варна? Шкембе войводите не ги бърка да си пазят сенчестите спонсори, после гласувайте за тези маргинали!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари