Красимир Каракачанов: Очаквам граждански бунтове

0
"ГЕРБ не предлагат експертен кабинет, а коалиционно правителство", заяви лидерът на ВМРО
"ГЕРБ не предлагат експертен кабинет, а коалиционно правителство", заяви лидерът на ВМРО Снимка: стоп - кадър \ Bulgaria ON AIR

"ГЕРБ не предлагат експертен кабинет, а коалиционно правителство", заяви лидерът на ВМРО

"Хората не излязоха да гласуват. Реалните проблеми на хората са други - демографски, престъпността, мафията и корупцията, проблемите в земеделието, доходите и инфлацията", коментира лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов в предаването "Денят ON AIR".

Според него вероятността да има правителство е малка, а първият мандат на ГЕРБ няма как да събере необходимите 121 гласа.

"ДПС няма как да направи правителство. БСП след тези избори влезе във вътрешнополитически турбуленции. Едва ли на една такава нестабилна политическа група ще бъде даден третият мандат. И "Възраждане" не могат да направят правителство. Остава ИТН - и тук има много въпросителни. Известно е, че на ИТН едва ли може да им се има доверие докрай. Бяха първа политическа сила и не направиха правителство. Ако не се реализира първият мандат, изглежда реално да се ходи на нови избори", каза Каракачанов пред Bulgaria ON AIR.

Той отбеляза, че ако е бил на мястото на ГЕРБ, е щял да предложи вариант за съставяне на мандатно правителство с ясна програма и министри.

"ГЕРБ не предлагат експертен кабинет, а коалиционно правителство. Партиите в парламента не отчитат един фактор - за три години осем пъти се ходи до урните", добави Каракачанов.

Според лидера на ВМРО Шенген е реален проблем, но е проблем за българската икономика.

"Вероятността да се отиде на избори септември края или началото на октомври е много голяма. На хората ще им писне, може да станат ексцесии. Хората търсят реална алтернатива", подчерта Каракачанов.

По думите му гражданите очакват от политиците да "измъкнат държавата от блатото, в което е вкарана през последните години", не искат да слушат за его и амбиции, а за това как ще се решават проблемите.

"Очаквам сериозни граждански размирици и бунтове. Никой не предлага нищо и то в ситуация, в която от 2020 г. държавата е в икономическа криза. Бутат ни и в чужд военен конфликт", предупреди Каракачанов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    3
    Това не е наша война
    нямаме място там.Да се оправят сами.За чужди интереси да се навираме е тъпо .5 века робство кой ни помогна? Моята почит към цар Борис, че не прати нито един български войник на фронта.
  • -3
    2
    Абе Каракачанче
    Абе Каракачанче, не разбра ли, че вече си пътник. Какво ли не пробва, пробва да смениш ръководството, после зезавърни ти, после ни натресеИва Баничката в Русе, после го свали. Мели, ама ти се оказа много алчен за власт, почти като Кирчо и Кокорчо. И когато не си на софрата, ревеш като вдовица за х...й. А и с твоята любов към РуZZия нямаш никакъв шанс да се върнеш н политиката. За 10- 15 % русофилистици в страната много маймуни се навъдихте на клона и безспорно той ще се счупи. Първо виж резултатите си от изборите и тогава плюй злобно. От 17 евродепутата, 11 са на евроатлантически партии. А останалите 6 евродепутата са сбор от всичко останало. Това говори ли ти нещо. А и това не е чужд конфикт. Това е конфликт на дивия и злобен агресорски путлеристки шовинизъм срещу устоите на хуманизма, демокрацията и човешките ценности. Ранно или късно доброто и правдата побеждава. И Хитлер от 1939 година до 1943 година бобеждаваше на фронта, но когато демократичната общност реши да помоне на бившия съюзник на Хитлер и оказа многостранна помощ на Сталин, хода на войната се обърна. Такав ще е и съдбата на кумира ти Путлер. Язък, че чи доктор по история, никакви уроци от историята не си научил.
  • 10
    1
    Така е
    Бутат ни в чужд конфликт.А вие от ВМРО не искахте ли скоро задължителна военна служба? Какъв ви е аргументът?Хем вако, хем тако по една и съща тема.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари