Котел за парно изправя на нокти жителите на блок в "Чародейка"

0
Собственикът на незаконното съоръжение обжалва заповедта за премахване
Собственикът на незаконното съоръжение обжалва заповедта за премахване

Собственикът на незаконното съоръжение обжалва заповедта за премахване

Жителите на блок 111 в квартал "Чародейка" в град Русе все още са в очакване на решение по дългогодишен проблем с незаконно котелно за парно отопление, инсталирано в мазето на сградата. Въпреки издадената заповед от кмета на града за премахване на съоръжението, собственикът му е предприел юридически действия, обжалвайки решението пред Административния съд в Русе, предаде КИС 13.

С наближаването на зимния сезон, обитателите на вход Е в блока изразяват нарастващо безпокойство. Техните притеснения са свързани с потенциалното повторение на неприятните последици от работата на котелното през предходните години - задимяване на етажите и натрупване на сажди в жилищата.

Юлияна, жителка на блока, споделя за редовните ремонти, които се налага да прави в своя апартамент поради щетите, причинени от пушека. Тази ситуация илюстрира сериозността на проблема и неговото пряко въздействие върху качеството на живот на обитателите.

Административният съд в Русе, който разглежда обжалването на заповедта за премахване на котелното, е постановил, че фактите по делото все още не са напълно изяснени. Поради тази причина, съдебният процес продължава със събиране на допълнителни доказателства.

Докато правните процедури следват своя ход, жителите на блок 111 остават в неприятно положение на несигурност, очаквайки с тревога предстоящия отоплителен сезон и потенциалните проблеми, които той може да донесе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    cherven
    тезс от кацеллуву са буклуци
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама ескимоси се прибират вкъщи:
- Къде ни е иглуто?
- По дяволите, забравих ютията включена!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари