Костадин Костадинов: ГЕРБ, ДПС и ПП-ДБ са в монолитна коалиция

1
Ако ни връчат мандат, разговорите с другите партии ще са по наши условия
Ако ни връчат мандат, разговорите с другите партии ще са по наши условия

Ако ни връчат мандат, разговорите с другите партии ще са по наши условия

Лидерът на партия „ВъзражданеКостадин Костадинов заяви в ефира на предаването „Здравей, България“, че ако партията му стане втора политическа сила и получи мандат за съставяне на правителство, разговорите с останалите политически формации ще се водят по техни условия. Костадинов, който е начело на листите на „Възраждане“ в 3-ти Многомандатен избирателен район - Варна и 25-ти Многомандатен избирателен район - София, подчерта важността на контрола над преговорите в такава ситуация.

По време на интервюто той отправи критика към избирателите, които подкрепят коалицията „Продължаваме Промяната - Демократична България“. Костадинов призова тези граждани да не разчитат на „посредници“ и директно да дадат гласа си за Делян Пеевски и Бойко Борисов. Според него партиите ГЕРБ-СДС, ДПС и ПП-ДБ действат като единен блок и подкрепят общи законодателни инициативи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    9
    Българин
    Дори и на тъпата сороспия Паунова и е ясно,че ще изметем хохълските изпражнения след което ще нахраним с тях всичките 4 процента третополови джендъри плюс лайнояда бесарабски циганин на име мартинчо
  • 1
    8
    Българин
    Коментари 6 и 7 само потвърждават тезата, че газим в РУСКИ изпражнения, поради което ще продължим да наричаме случващото се "политически живот".
  • -2
    7
    !!!
    Пак лъжеш,курво ебана в гъза и в устата Дебил ПеПерастка,да ти еба майката смрадлива да ти еба - Шиши беше ебал за едно мазно кафенце и Простото и Ококореното,а оня ДеБел лайнар Ристю директно си го друса в скута хахаха майка ти да еба хохълски куросмук вмирисан
  • -3
    6
    Запознат бесарабски гей
    Дори и на ебана в гъза и устата смрадлива бесарабска курва в ясно,че Костадинов е напълно прав.Аз съм миризлив и ебан в гъза ДеБул-ПеПерастки куросмук и нищо от това,което съм написал,не е вярно
  • 2
    5
    Запознат
    Снимките на момичето от Неделино доскоро облечено в рокли стил принцеса вече са преобладаващо заменени в такива с традиционно български носии, както и снимки на самия Копейкин, на акциите на „Възраждане“ и на всяка тяхна противообществена проява. Сара обаче все още не е научила от любовника си, че положението й на метреса на лидер на крайна партия изисква да е малко по-дискретна и да не споделя твърде много подробности за любовния си живот, особено когато се почувства засегната. Така например шегите в последния месец с размера на достойнството на Костадинов очевидно жестоко са я жегнали, защото е успяла да разкаже на други активисти в младежката фракция, че изобщо не е вярно, че му е толкова малък. Според думите й малкият Копейкин бил около 15 см. и това си било един съвсем нормален размер. А толкова конкретна интимна информация, както е ясно, бързо се разнася от уста на уста. Междувременно съпругата на Копейкин – Велина Костадинова, също вече е в течение на аферата на мъжа си, което тепърва ще му създаде допълнително напрежение. Макар и брачната двойка да е официално разведена, обществена тайна е, че разводът е фиктивен, заради сделки с имоти, които Костадинов не декларира, защото се закупуват на името на жена му. Велина продължава да носи неговата фамилия, двамата живеят заедно и отглеждат децата си. Синът му само 2 години по-малък от любовницата Сара, наскоро участва в масов бой, бранейки позицията срещу приемането на еврото, а баща му обяви, че се гордее с него. На партийни събирания в родната му Варна пък Костя рекламира бизнеса на жена си – последната перла в работното й портфолио е частна детска забавачка в центъра на морската столица. На Деня на влюбените тази година той публично й се обясни в любов, някъде около скандала със субсидиите, които сдружението на Велина взима от иначе омразната американска фондация „Отворено общество“ на Джордж Сорос и в разгара на любовната си афера с момичето от Неделино.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари