Костадин Костадинов: "Възраждане" е инициатор на "Европа на суверенните нации"

1
Новата група в Европарламента включва 25 депутати от 8 държави
Новата група в Европарламента включва 25 депутати от 8 държави Снимка: ПП "Възраждане"

Новата група в Европарламента включва 25 депутати от 8 държави

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов обяви на брифинг в Народното събрание, че партията е инициатор за създаването на нова парламентарна група в Европейския парламент, наречена "Европа на суверенните нации" (ЕСН). Групата включва 25 евродепутати от осем държави, като "Възраждане" е втората по големина партия в нея.„По формирането на наша група в Европарламента работим вече от една година, първите ни разговори бяха с "Алтернатива за Германия". В ЕСН „Възраждане“ е втората по големина партия и поради тази причина имаме зам.-председател на групата - Станислав Стоянов. Говорител ще бъде Петър Волгин.“, каза Костадинов пред журналисти.

Състав и цели на групата

В момента групата е съставена от депутати от България, Германия, Унгария, Словакия, Полша, Чехия, Литва и Франция. Следващата седмица се очаква присъединяването на Испания, което ще увеличи броя на членовете на групата до 28 души. Костадинов припомни, че от 10 години не е имало съставяне на нова парламентарна група в Европейския парламент.„До края на септември ще се присъединят още един немец и още един словак. Отделно от това се водят разговори с още 7 държави, като амбициите ни са до края на годината ЕСН да достигне минимум 45 човека от 17 държави и да се превърне в един от факторите в Европейския парламент. Предстои ни и още нещо важно - учредяване на обща европейска суверенистка партия до края на септември. Единствената номинация за неин лидер е на евродепутата Станислав Стоянов. От вчера „Възраждане“ е първостепенен европейски фактор. Предстои най-важното - "Възраждане" да спечели следващите избори и да поеме управлението на България.“, допълни Костадинов.

Първи стъпки в новия Европарламент

Първата работа на „Възраждане“ в новия Европарламент ще бъде да внесе петиция и декларация, с което да призоват Европейският парламент да подкрепи провеждането на референдум за запазването на българския лев. Очакват подкрепа и от групата на Виктор Орбан „Патриоти за Европа“.„Ще покажем вече на дело как България може да бъде фактор, а не да отиваме и да слушаме това, което някой друг е написал за нас, а други ще се съобразяват с това, което ние казваме и то ще е изцяло в интереса на нашата страна“, каза още Костадинов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    35
    КривКур в гъза на Путин
    и после като е говня в устата на Фен на Путин, да му еба майката русоидна! Костадинов като падне Путин ще бъде директно настанен в затвора без съд и присъда. Също без съд и присъда в затвора ще бъдат настанени Борисов, Горанов, Петкова, Фандъкова, Добрев, Станишев, Първанов, Нинова, Шадраван Петков, Овчаров, Златев, Доган, целия Булгаргаз заедно с чистачките, Булгартрансгаз заедно с чистачките, Всички директори на Козлудуй, Мариците, и останалите държавни ТЕЦ-ове. За лидерите на ПП-ДБ, СДС, ДСБ, ОДС ще има дълъг арест докато се разследват от Европейската и Американските служби и Правосъдие за връзки с Кремъл и властта на Путин и политическа дейност която е ощетила българите, България и ЕС. Никой който е участвал в политиката и бизнеса няма да бъде подминат и ще бъде разследван и ако се докаже вина ще бъде набухан в затвора. Дошло е време да се плаща и ще се плаща задължително заедно с лихвите! Всички тролове които са действали в медиите в полза на Кремъл и Задкулисието, ще бъдат открити, съдени и набутани за дълго в затворите. България ще бъде прочистена от русоидната сган и ще стане истинска демокрация и правова държава в която свободата на изява ще е в основата на просперитета.
  • -1
    34
    Путин Хуйло
    Хахахаха,много ме разсмя жалкият евроГейски ДеБил с тестчето - абе джендър,я дай нещо хохълско ? Иначе тия глупости за компютри,коли и прочее простотии си ги приказвай на себеподобните ти чикиджии,ти наясно ли си че всичко се прави на Изток ? айде бий си фентанила и заминавай хахаха
  • -1
    33
    До 31
    на твоят тест отговори кое от нешата са УСраински нима караш УСраинска кола в наши дни нима държиш парите си в УСраинска банка нима ползваш УСраински компютър или УСраински смартфон относно медицината - УСрайна като медицина е на нивото на Сомалия имам няколко познати които следват в руски вузове ти да не носиш УСраинско облекло и обувки за последните 10 години колко пъти посети Империята на бандеронацисткото зло /в интерес на истината имах желание да посетя и УСрайна и Русия, но ще ида когато обесят зеленски ти в коя УСраинска бригада воюваш и къде убиваш деца, жени и старци относно постиженияа на Русия в култура, наука и иизкуство първо малко се образовай и тогава говори бандеронацистки опорки
  • 0
    32
    до 17-тия с теста
    Абе умнико, смартфона ми е китайски, компа ми е китайски, лекувам се в турски болници, щото нашите не стават, колата ми е шведска, няма да изброявам повече! Та я ми обясни на мен простия, това прави ли ме синофил, туркофил или шведофил?!? На тебе IQ-то ти май е като номера на обувките ти!
  • 0
    31
    до деветнадесети
    на твоят тест отговори кое от нешата са руски нима караш руска кола в наши дни нима държиш парите си в руска банка нима ползваш руски компютър или руски смартфон относно медицината - украйна не отстъпва в медицината от РуZZия имам няколко познати които следват в укаински вузове ти да не носиш руско облекло и обувки за последните 10 години колко пъти посети Империята на злото /в интерес на истината имах желание да посетя и Украйна и Русия, но засега явно е невъзмоно/ ти в коя руска бригада воюваш и къде убиваш деца, жени и старци относно постиженияа на Украйна в култура, наука и иизкуство първо малко се образовай и тогава говори руски опорки
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари