Костадин Костадинов: Смазахме джендър идеологията в България

3
Лидерът на ПП "Възраждане" направи видеообръщение в социалните мрежи
Лидерът на ПП "Възраждане" направи видеообръщение в социалните мрежи Снимка: ПП "Възраждане"

Лидерът на ПП "Възраждане" направи видеообръщение в социалните мрежи

Законът на „Възраждане“ за забрана на ЛГБТ пропагандата беше окончателно приет. В негова защита застанаха Българската православна църква, както и десетки граждански организации, които вчера присъстваха на изслушването на смесеното заседание на Комисиите по въпросите за младежта и спорта и Комисия по демографската политика, децата и семейството.

Смазахме джендър идеологията в България, това е голяма победа на „Възраждане“. В интерес на истината бях подценил тази зараза. Американското посолство финансира хомосексуална пропаганда на децата ни в училищата. Обучавали са лекари и учители как да работят с ЛГБТ хора и с детската ЛГБТ общност. Искам да попитам - къде в закона е регламентирано наименование детска ЛГБТ общност? Те вече говорят за гей деца… Няма никаква общност, извън семейната и само техните родители до 18 годишна възраст на децата могат да решават.

Радвам се, че на всички НПО-та, финансирани от Америка за България, им отнехме работната среда. Те в момента се опитват да го изкарат, че е закон на омразата и забрана на ЛГБТ хората - никой нищо не ви забранява, освен че не искаме с нечистите си ръце да сеете гнусната си пропаганда върху децата ни, които посещават училища и детски градини.“, каза Костадин Костадинов във видеообръщение в социалните мрежи.

Припомняме, че на вчерашното изслушване в Комисията той сподели за откровена заплаха, записана от една от организациите - Български фонд за жените. От НПО-то са заявили, че заради този закон ще има санкции, които България ще плаща. „Кой реши, че ще има санкции? Но очевидно е, че тук вече влизаме в режим на санкции. Ето в този случай ние виждаме, че става въпрос за вече започнала фаза на не скрит натиск.“, каза Костадинов.

Той допълни, че Американското посолство, за съжаление, няма да спре с джендър пропагандата.
Ще ги смачкаме, защото децата трябва да растат като деца, под опеката единствено на своите родители. Това е естествения ход на човешката история.“, каза в заключение председателят на „Възраждане“ във видеообръщение в страницата му в социалната мрежа Facebook.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    12
    Мухахахахаха
    Ама от палавия Куролап Зеленски не остава ред за нанизване на "чената мамба". Дъртото и плешиво киевско хюмне не слиза от едрия американски "боздуган", явно много се кефи хохълския шебек.
  • 6
    11
    Ние в България
    винаги сме били толерантни.Имали сме и имаме артисти, в това число певци/певици с нетрадиционна ориентация.Но винаги сме ги уважавали и обичали за таланта им и като човешки същества Имали сме и политици и публични личности. Но да се посяга на децата, е прекалено.В училище се придобиват знания с оглед бъдещи професии.Учебните заведения не са терен за психологическа обработка.Просто си го избийте от главите .Започвам заради вас да чувствам дискриминация.
  • -6
    10
    Фък дъ РФ
    Ама от палавия Вова Путкин не остава ред за нанизване на "чената мамба". Дъртото и плешиво кремълско хюмне не слиза от едрия американски "боздуган", явно много се кефи руския шебек.
  • 1
    9
    Лойд Остин
    Кой ме извика ? Охоооо гледам,че бесарабското ПеПерастче Мартинчо се е появил и иска вече да ми пръдне на черната мамба...ще видим дали е достатъчно послушен за да му разширя геврека както го разширих на Зеленски преди няколко дни в КУР-ск
  • -4
    8
    Мухахахахаха
    Хомопедалчето Мартинчо смазал(вероятно със задник, и то топките) на някаква идеология,а идеологията всъщност се казвала Лойд Остин мухахахахааха
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари

  • Мухахахахаха
    Майка ти да еба курва комунистическа ебана в гъза насран да еба в устата да еба - ще ядеш лайна бе,курво вмирисана...
  • ...
    Кръвожадните еврюги вилнеят, колят и бесят ! Никой не казва и копче. Но укронацистите са представяни за жертви, въпреки че са...
  • Фъй дъ РФ
    Ебаният в гъза комунистически хуйолап вече и от името си се отрича,сигурно ще се казва вече минетчо хахаха
  • Учуден
    Не съм учуден,че ебаната в гъза и устата комунистическа курва пак се прави на мъж,явно кремълските цигани са му се изредили...
  • Райчо
    При положение, че тираджията отнася 2 автомобила в лявата лента, за какво се бави толкова този съд ?!?!?! Ясно е като бял ден...