Костадин Костадинов: "Политически некоректно" трябва да се преименува на "Политически вазелин"!

0
Чудно ми е докога тази свръхкоректна неолиберална лигня, водена от агент Сиси, ще носи неадекватно име, което заблуждава слушателите
Чудно ми е докога тази свръхкоректна неолиберална лигня, водена от агент Сиси, ще носи неадекватно име, което заблуждава слушателите Снимка: ПП Възраждане

Чудно ми е докога тази свръхкоректна неолиберална лигня, водена от агент Сиси, ще носи неадекватно име, което заблуждава слушателите

Костадин Костадинов остро критикува предаване на БНР за политическа пристрастност.

Лидерът на партия "Възраждане" Костадин Костадинов изрази силно недоволство от съдържанието на предаването "Политически некоректно" по програма "Хоризонт" на Българското национално радио. В своя публикация в социалните мрежи той обвини водещата Силвия Великова в пристрастност към политическата коалиция "Продължаваме промяната - Демократична България" (ПП-ДБ).

Костадинов сподели, че е слушал предаването по време на пътуване, но е издържал само пет минути, преди да смени радиостанцията. Според неговите твърдения, за това кратко време водещата е направила пет пъти "реклама" на ПП-ДБ.

"В този ред на мисли ми е чудно докога тази свръхкоректна неолиберална лигня, водена от агент Сиси, ще носи неадекватното име "Политически некоректно"?", написа Костадинов в емоционален пост.

Политикът отправи критика към заглавието на предаването, като го определи за подвеждащо спрямо съдържанието му. Той предложи алтернативни имена, които според него по-точно отразяват характера на предаването, използвайки остри сатирични сравнения. "Нека да си се казва примерно "Политически вазелин", "Политически ибрик" или "Политическо фелацио", но да не подвежда слушателите с име, нямащо нищо общо със съдържанието."

Изказването на Костадинов повдига въпроси за обективността в медийното отразяване на политическите теми и за ролята на обществените медии в поддържането на балансирано представяне на различните политически гледни точки.

Българското национално радио и водещата Силвия Великова все още не са коментирали публично обвиненията на Костадинов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Българин
    Мършляк кЪстадин усеща как изтича в канала на исторята, поради което подобно на побесняло псе, налита да хапе в произволни посоки. Да, политическата коалиция "Продължаваме промяната - Демократична България" (ПП-ДБ) е бъдещето на България!
  • 4
    1
    34yt34t
    трябва да се прекръсти на "евроамериканско-педерасо-не/угодно"
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари