Костадин Костадинов: Как се нарича човек, който лъже? Мария Цънцарова, естествено!

0
bTV се изправя в защита на лъжата. Много тъжно и жалко падение!
bTV се изправя в защита на лъжата. Много тъжно и жалко падение! Снимка: Костадин Костадинов / Facebook

bTV се изправя в защита на лъжата. Много тъжно и жалко падение!

Лидерът на политическа партия "Възраждане" Костадин Костадинов отново разбуни духовете в социалните мрежи с пост, в който остро критикува bTV и водещата Мария Цънцарова. В публикация във Facebook той коментира позицията на телевизията в защита на журналистката, след като я нарекъл "лъжкиня".

Костадинов твърди, че от години задава въпрос на Цънцарова дали е платила глоба на лекарка, с която заедно са нарушили Закона за защита на личните данни. Според политика, при последното му участие в предаване, водещата отрекла съществуването на такава глоба.

"Само че решението на КЗЛД казва друго", пише Костадинов в социалната мрежа.

Лидерът на "Възраждане" изразява недоумение от позицията на bTV, която според него защитава "лъжата" вместо да порицае служителката си. Той определя ситуацията като "тъжно и жалко падение".

В края на публикацията си Костадинов отправя риторичен въпрос към телевизията дали е имала позиция, осъждаща бившия премиер Бойко Борисов, когато той нарекъл всички журналисти "мисирки".

Политикът завършва с думите, че провеждането на операция "Чисти ръце" в медиите става все по-наложително.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    6
    Драганова
    Мария Цънцарова е символ на упадъка и зависимостта на българската журналистика. Тази дама трябваше отдавна да бъде уволенена и завинаги да бъде изхърлена от българската журналистика, защото е срам и позор за нея! Нито е обективна, нито е точна, а вместо това е предубедена, тенденциозна, подмолна, зависима, нагла и отблъскваща с цялото си поведение в ефира. Тя задава провокативни и подвеждащи въпроси само на представители на партии като Възраждане и БСП, но никога на представители на ГЕРБ! Какво съвпадение! На коя друга ви прилича Мария Цънцарова? Разбира се- на другата гербаджийска подлога- Цветанка Ризова, на която мед й капе от надутите джуки щом спомене името на банкянската мутра Бойко Борисов! Ето тия двенките т. нар. журналистки всъщност са удобните, подставени и командвани лица на ГЕРБ в медиите. По същия начин, по който такъв беше и Антон Хекимян, възнаграден за дълги години всеотдайна служба на ГЕРБ чрез националния ефир, с пост на общински съветник, където си остана същото некомпетентно заядливо плямпало! Нещо повече- ако в България имаше реална регулация на медиите, би следвало на БТВ да й отнемат лиценза за национална ефирна медия! Същото, дори в още по-голяма степен, важи и за Нова телевизия, за която пък се знае, че беше създадена от СДС и пръв неин директор беше композитора от СДС Стефан Димитров- мъж на Богдана Карадочева. След това ГЕРБ узурпира тотално Нова телевизия, а междувременно същата се сдоби с нова огромна модерна сграда, докато някои болници и училища се рушат.
  • 1
    5
    ВИЛИ
    со ро ск а тв му кажи и не ги поглеждай тиPSULY
  • 1
    4
    Гххйк
    Журналист се нарича.
  • 11
    3
    Истината
    Нямам симпатии и антипатии към Костадин Костадинов, но Цънцарова тотално се изложи. То и други водещи по телевизиите ту мълчат, ту говорят над събеседниците и зрителят не може да чуе нищичко : Цветанка, Поля и разни други.
  • -2
    2
    до 1-вия боклук
    на майка ти путката се нарича :D
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари