Костадин Костадинов: Държавата гори, президентът се интересува кога да даде втория мандат

0
Лидерът на "Възраждане" критикува президента и парламента заради пожарите
Лидерът на "Възраждане" критикува президента и парламента заради пожарите Снимка: БТА

Лидерът на "Възраждане" критикува президента и парламента заради пожарите

Костадин Костадинов обяви, че ще внесе предложение за свикване на консултативен съвет по национална сигурност към Президентството. Повод за това са мащабните пожари, които в последните седмици се разразяват из цялата страна, застрашавайки живота и имуществото на гражданите.

„Държавата гори, президентът се интересува кога да даде втория мандат, ясно е, че в този парламент няма да има правителство“, заяви Костадинов. Според него, при такава криза е наложително да се обединят усилията на всички институции, за да се справят с огнената стихия и да се осигури безопасността на населението.

Костадинов отправи и критики към парламента, като заяви, че в настоящата ситуация е малко вероятно да бъде излъчено правителство. Това, според него, допълнително усложнява кризисното положение и поставя под съмнение ефективността на държавните институции.

По отношение на Делян Пеевски, Костадинов коментира лаконично: „Няма да коментирам Пеевски, това е човек, който след няколко седмици ще бъде в миналото“.

Изказванията на Костадинов идват на фона на все по-сериозната ситуация с пожарите, които бушуват на много места в страната. Гражданите очакват спешни и ефективни действия от страна на властите за овладяване на стихията и предотвратяване на бъдещи инциденти.

Въпросът за свикването на консултативен съвет по национална сигурност към Президентството ще бъде внесен в най-скоро време, като се очаква президентът да вземе отношение и да се пристъпи към координирани мерки за справяне с кризата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    14
    Точен
    Когато говориш за г-н Радев за президента на България за човека на народа на обикновения българин а ние сме много използвай паста за зъби . ..
  • 6
    13
    Учуден
    Да не би някой да е вярвал на този гнусен ромско-варненски парцал с късата пи6ка ?! Само няколко русофилистични сопола, подобно на кудуци, ходят подире му - Мариан(тъпото)-"омбудсманa", Милен(психото), Алтънчо(адвокатчето) и други знайни и незнайни помияри от руслямския екскремент, незнайно защо наречен "иZраждане"-ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ!!!
  • 4
    12
    До запознат
    от твоето писане излиза , че К .К. е политическа шафрантия.Вече се изясни.
  • -2
    11
    Запознат бесарабски гей
    Защо укропитешките пишколапащи фенове от шайката ДеБил-ПеПеруги си падат по хомосексуалисти ?!?! Отговаря Делян Пеевски: "Христо Иванов често идваше в моя кабинет в парламента,сядаше ми в скута и ме целуваше докато аз го черпех мазно кафенце и му намествах аналната чакра.Така заедно сглобихме промените в Конституцията,които са толкова некадърни,че сега конституционният съд трябва да ги отменя!"
  • 10
    10
    Запознат
    Човекът-неутралитет кЪстадин кЪстадинов(късипишков) започва политическата си кариера във ВМРО, но се скарва с Каракачанов и напуска през 2012-та. След това кратко се увлича по НФСБ на Валери Симеонов. През 2015-та се явява на местните избори в коалиция с Атака. През 2016-та подкрепя подкрепя Татяна Дончева и Движение 21 на изборите за президент. През 2018-та вече е пръв приятел на Нинова и БСП. На местните избори през 2019-та БСП помагат на кЪстадинов с кандидатурата му за кмет. През 2022-ра „иZраждане“ е част от парламента, където е патерица на ГЕРБ и ДПС и организира протести с тяхна помощ. В рамките на 10 години кЪстадинов участва или работи за следните партии: ВМРО НФСБ Движение 21 Атака БСП ГЕРБ ДПС На това му се казва неутралитет. Неутралитет на морала, принципите и честността. Единственото неутрално в кЪстадинов са парите. От биографията му става ясно, че за тях е готов на всичко. Печели този, който плаща най-много.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари

  • Наблюдател
    Комедианти от първата снимка, за три години постигнахте "огромен успех", успяхте да съсипете граденото с много труд, усърдие...
  • Ихууу
    Бесарабския хуйсмук мухахахахаа се прави на българин ама е долен цигански гейтак и куросмук като Путин!
  • Българин
    Всички истински българи казваме кур за Говнояд Путин и неговите слуги от Палестина, да им еба путката майна! Слава на народа...
  • Мухахахахаха
    Бесарабският хуйолап мартинчо пак се прави на българин с коментар 2 а всъщност е циганин куролап мухахахахаа
  • Българин
    Всички истински Българи казваме КУР за ИЗСраел - слава на народа на Ливан и смърт за слугите на ционизма!