Костадин Костадинов: Българската държава е отвлечена и завзета!

0
Лидерът на "Възраждане" изрази надежда за победа на Доналд Тръмп на предстоящите избори в САЩ
Лидерът на "Възраждане" изрази надежда за победа на Доналд Тръмп на предстоящите избори в САЩ Снимка: Кадър БНТ

Лидерът на "Възраждане" изрази надежда за победа на Доналд Тръмп на предстоящите избори в САЩ

Лидерът на политическа партия "Възраждане" Костадин Костадинов изрази остри критики към състоянието на гражданското общество в България по време на участието си в сутрешния блок "Денят започва с Георги Любенов" по Българската национална телевизия. Той заяви, че страната ни е в положение на силна зависимост, а гражданските структури са компрометирани.

"Нашата страна е изключително зависима, нашето гражданско общество е подменено от подменени псевдограждански говорители. На практика българската държава е отвлечена и завзета и ние трябва да си я върнем", коментира Костадинов в ефира на предаването.

Политикът засегна и темата за предложения от партията му закон за чуждестранните агенти, който за четвърти път е внесен за обсъждане в Народното събрание. Според Костадинов, въпреки че законопроектът най-вероятно няма да бъде приет, той вече изпълнява своята функция.

"Очевидно няма да бъде приет, разбира се, но още преди да бъде приет, той работи", заяви лидерът на "Възраждане". Той изрази учудване от силната реакция на определени медии спрямо последното внасяне на законопроекта, като отбеляза: "Не знам защо направиха този път толкова истерична реакция от страна американските медии в България, защото предишните три пъти някак си доста по-обрана беше реакцията. Но сега явно прозира истерия и страх."

Костадинов свърза тази реакция с предстоящите президентски избори в Съединените американски щати, които ще се проведат след около два месеца. Той изрази надежда за победа на бившия президент Доналд Тръмп и предположи, че възможността за такъв изход от вота може би поражда безпокойство сред определени кръгове.

"Особено с оглед на това, че в САЩ идват избори, които ще бъдат буквално след два месеца и там може да спечели Тръмп. Дано да спечели Тръмп. В резултат на това може би има наистина много сериозен страх, да не би България да се пропука още повече американското господство и точно поради тази причина те изкараха всичките си агенти на светло", заключи Костадинов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    345т34
    който и да спечели. няма значение и двамата кандидати са боклуци и олигофрени и ще осерат света
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари