Костадин Костадинов: България дава жертви в мирно време заради клането, извършено от американските господари!

1
България няма повече мъже за губене!
България няма повече мъже за губене!

България няма повече мъже за губене!

Двама български военни пилоти загубиха живота си при катастрофа с хеликоптер вчера, докато се подготвяха за авиационно шоу по случай 20-годишнината от присъединяването на страната към НАТО. Трагедията предизвика остри реакции в политическите среди и повдигна въпроси за състоянието на българските въоръжени сили.

Костадин Костадинов, лидер на партия "Възраждане", реагира остро на инцидента чрез публикация в социалните мрежи. Той свърза трагедията с по-широките проблеми, засягащи българската армия:

"България не е във война, но заради клането, извършено от американските господари на страната ни над нашата войска, ние даваме жертви в мирно време," заяви Костадинов.

Политикът критикува остро разпределението на ресурсите, твърдейки, че "за нашата армия пари уж няма, но същевременно сме подарили военна техника за стотици милиони левове на Украйна."

Костадинов също така подчерта необходимостта от преоценка на външнополитическата ориентация на страната: "България няма повече мъже за губене! Крайно време е да кажем не на колониалната зависимост и да на националната независимост! Само така ще можем сами да гарантираме сигурността си и няма да даваме кръв без война."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -4
    3
    SS
    На тоз олигофрен не са му пкатили достатъчно копейки да отиде на психиатър...
  • -4
    2
    Коцето Копейкин
    нали знаете, че ако се насера насън пак хамериканците са виновни
  • 6
    1
    пъси
    Теглим заеми предплащаме им самолети които били на хартия още 2,5% от БВП внасят под мазвачите на отан и от БЪЛГАРИЯ жертви то кербала,Черно море и сега само като влязоха в завода в Пловдив нямаше жертви само уплашиха работниците така е в отан - пъси
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари