Концертът на Ед Шийрън променя движението в София

0
Ограничения в паркирането и нови разписания на градския транспорт на 31 август
Ограничения в паркирането и нови разписания на градския транспорт на 31 август Снимка: Sander Koning / EPA, via Shutterstock

Ограничения в паркирането и нови разписания на градския транспорт на 31 август

Заради предстоящия концерт на Ед Шийрън, който ще се проведе на 31 август на Националния стадион „Васил Левски“ в София, ще бъдат въведени значителни промени в движението и паркирането в района. Това беше съобщено от Центъра за градска мобилност, като се очаква тези мерки да улеснят движението и да гарантират безопасността на всички присъстващи.

Ограничения в паркирането и престоя

От 20:00 часа на 30 август до 24:00 часа на 31 август 2024 година, ще бъде въведена забрана за престой и паркиране на пътни превозни средства на няколко ключови места около стадиона. Това включва паркинга на Националния стадион „Васил Левски“ и участъка на булевард „Евлоги и Христо Георгиеви“ между булевард „Драган Цанков“ и улица „Ген. Гурко“. Изключение от тази забрана ще се прави единствено за автомобилите на участниците в мероприятието.

Промени в движението

На 31 август, от 12:00 часа до приключването на концерта, ще бъде забранено преминаването на пътни превозни средства по булевард „Евлоги и Христо Георгиеви“ в участъка между булевард „Драган Цанков“ и площад „Орлов мост“. Въпреки това, ще бъде осигурено движението на колите от обществения транспорт.

Извънредни мерки в обществения транспорт

От 22:00 до 23:30 часа на 31 август, някои линии на градския транспорт ще работят с намалени интервали и променени разписания. Това включва трамвайни линии 10, 12, 15 и 18, както и автобусни линии 72, 76, 204, 213, 280 и 604.

За същия период, „Метрополитен“ ЕАД ще осигури допълнителни влакове, които ще бъдат пускани извънредно при нужда, ако се съберат големи групи хора на метростанциите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари

  • Мухахахахаха
    Майка ти да еба курва комунистическа ебана в гъза насран да еба в устата да еба - ще ядеш лайна бе,курво вмирисана...
  • ...
    Кръвожадните еврюги вилнеят, колят и бесят ! Никой не казва и копче. Но укронацистите са представяни за жертви, въпреки че са...
  • Фъй дъ РФ
    Ебаният в гъза комунистически хуйолап вече и от името си се отрича,сигурно ще се казва вече минетчо хахаха
  • Учуден
    Не съм учуден,че ебаната в гъза и устата комунистическа курва пак се прави на мъж,явно кремълските цигани са му се изредили...
  • Райчо
    При положение, че тираджията отнася 2 автомобила в лявата лента, за какво се бави толкова този съд ?!?!?! Ясно е като бял ден...