Концерт на Мария Илиева

0
Русенската публика е една от любимите ми, сподели кралицата на българската поп музика
Русенската публика е една от любимите ми, сподели кралицата на българската поп музика Снимка: Личен архив

Русенската публика е една от любимите ми, сподели кралицата на българската поп музика

Мария Илиева ще гостува на 27 август в Русе с концерт, част от нейното турне "100 причини".

Събитието ще се проведе в Летния театър, започвайки от 21:00 часа. На сцената ще прозвучат нейните най-емблематични хитове като "Лунен сън", "Нищо", "Alright", "Крадена любов", "Играя стилно", "Остани тази нощ", "Любов" и още много други, включително и най-новият ѝ сингъл - "100 причини".

Певицата ще бъде придружена от някои от най-известните музиканти на българската сцена. Георги Янев ще свири на китара и ще дирижира музиката, Мартин Ташев ще внесе своето умение с тромпета и вокалите, Александър Васев ще застане зад пианото, Емилио Мархолев ще поддържа ритъма на баса, а Васил Вутев ще се погрижи за ударните. За вокалната подкрепа ще се грижи трио "Тринити".

В изказване за предстоящото събитие Мария Илиева споделя, че русенската публика е сред любимите ѝ: "Топли, сърдечни и много пеещи! Още пазя в сърцето си спомена от миналогодишния ми концерт там, част от турнето „Любов”. Беше фантастично и нямам търпение да се видим отново."

Билети за концерта могат да бъдат закупени в мрежите на Eventim и Grabo.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари