Конфискуваха автомобилите на 9 шофьори, употребили наркотици или алкохол

0
Сред задържаните - шофьори от Ямбол, София и дори Грузия
Сред задържаните - шофьори от Ямбол, София и дори Грузия Снимка: Архив

Сред задържаните - шофьори от Ямбол, София и дори Грузия

В рамките на едно денонощие в Бургаска област органите на реда задържаха деветима шофьори, управлявали автомобилите си след употреба на наркотици или алкохол. Всички превозни средства на нарушителите бяха иззети. Проверките се проведоха в Бургас, Поморие, Несебър, Свети Влас, Ахелой и селата Житосвят и Ясна поляна.

Три от случаите са в Поморие, където са задържани шофьори, употребили кокаин и метаамфетамини. Сред тях са 40-годишен мъж от Поморие, 25-годишна жена от Велико Търново и 36-годишен мъж от Враца. Иззети са два леки автомобила и един товарен.

В Свети Влас, при самостоятелна катастрофа с луксозен автомобил, е установено, че 23-годишен мъж от Ямбол е управлявал с алкохол в кръвта от 2.6 промила.

Друг случай на задържане е регистриран край карнобатското село Житосвят, където 28-годишен грузински гражданин е заловен след положителен тест за наркотици.

В Бургас, при проверка след самостоятелна катастрофа, е установено, че 45-годишният шофьор на "Опел Астра" е употребил метаамфетамини. Той е задържан, а автомобилът му - иззет.

В Несебър е иззет товарен автомобил, след като 22-годишна жена от София е била задържана за шофиране под въздействието на кокаин и канабис.

Последният инцидент е регистриран в Ахелой, където 52-годишен мъж от Ямбол е заловен да управлява автомобила си след като вече му е била отнета шофьорската книжка. Той също така е бил под въздействие на амфетамини и метаамфетамини.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари