Кола се вряза в сигнализиращ камион край Бургас

0
По информация на полицията един човек е пострадал
По информация на полицията един човек е пострадал Снимка: БНТ

По информация на полицията един човек е пострадал

В ранния следобед на днешния ден, пътен инцидент предизвика задръствания и притеснения сред жителите на Бургас. Лек автомобил се вряза в сигнализиращ камион, който отговаряше за обезопасяването на ремонтните дейности по пътя Бургас-Сарафово. Инцидентът се случи около 12:00 часа на изхода на града в близост до Гробищния парк.

Според първоначална информация, предоставена от Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи (ОДМВР) - Бургас, при инцидента е пострадал един човек. Пострадалият е транспортиран своевременно до Университетска многопрофилна болница за активно лечение (УМБАЛ) - Бургас за преглед и оценка на здравословното му състояние.

Снимка: БНТ

След проведените медицински изследвания, лекарите от спешното отделение на УМБАЛ - Бургас установиха, че пострадалият не е получил сериозни наранявания. Въпреки това, той остава под лекарско наблюдение за допълнителни прегледи и изследвания.

Инцидентът предизвика значителни затруднения в движението по пътния участък, който е ключов за връзката между град Бургас и квартал "Сарафово". Екипи на сектор "Пътна полиция" към ОДМВР - Бургас реагираха бързо, за да овладеят ситуацията и да предотвратят по-сериозни проблеми в трафика.

Полицейските служители организираха временна схема за регулиране на движението, което позволи на автомобилите да преминават през засегнатия участък, макар и с намалена скорост. Благодарение на тези мерки не се наложи пълно затваряне на двете платна, което би довело до още по-сериозни задръствания и неудобства за пътуващите.

Представители на пътноподдържащата фирма, отговаряща за ремонтните дейности в района, също пристигнаха на мястото на инцидента. Те оказаха съдействие на полицейските екипи и помогнаха за бързото разчистване на пътното платно от отломки и разпилени материали.

Снимка: БНТ

Очевидци на инцидента споделиха, че сигнализиращият камион е бил ясно видим и правилно обозначен със светлоотразителни знаци и сигнални светлини. Това повдига въпроси относно причините за сблъсъка и потенциалната роля на човешка грешка или технически проблем с лекия автомобил.

ОДМВР - Бургас започна разследване на обстоятелствата, довели до инцидента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама ескимоси се прибират вкъщи:
- Къде ни е иглуто?
- По дяволите, забравих ютията включена!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари