Кола помете каруца в Добричко

0

Неправилно изпреварване доведе до сблъсък между автомобил и каруца

В понеделник сутринта, около 09:30 часа, тежък пътен инцидент разтърси района между селата Пчеларово и Царевец в Добричка област. Лек автомобил, управляван от 31-годишен мъж, се удари в каруца при опит за неправилно изпреварване. Сред пострадалите е и 12-годишно дете.

Според информация от Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи - Добрич, инцидентът е довел до нараняването на общо четирима души. Двама от пострадалите - 12-годишното дете и 43-годишна жена - са били пътници в каруцата. Те са приети в Многопрофилната болница за активно лечение в Добрич с диагноза мозъчно сътресение.

Освен тях, медицинска помощ е оказана и на двама младежи, на 17 и 18 години, които са получили съответно фрактура на опашната кост и фрактура на ръката. Лекарите от болничното заведение уверяват, че няма опасност за живота на нито един от пострадалите.

Полицейското разследване установи, че водачите на двете превозни средства не са били под въздействието на алкохол или наркотични вещества. Пробите, взети от тях непосредствено след инцидента, са дали отрицателни резултати.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари