Кола излетя от мост край Русе

0
Шофьорът оцеля по чудо
Шофьорът оцеля по чудо

Шофьорът оцеля по чудо

Възрастен мъж оцеля по чудо при тежка катастрофа край Русе.

Драматичен инцидент се разигра днес преди обед в покрайнините на Русе, когато 84-годишен шофьор претърпя тежка катастрофа. Произшествието стана около 10:30 часа по пътя, свързващ квартал "Средна кула" със село Басарбово, информира Русе Медиа.

Инцидентът се случи на участък от пътя, където в момента се извършват ремонтни дейности. Възрастният водач, управляващ автомобил марка "Фиат", е пътувал от посока село Басарбово, когато на един от завоите е загубил контрол над превозното средство.

Въпреки опитите на шофьора да овладее ситуацията, автомобилът е излетял от моста. При падането си колата се е преобърнала странично, като е паднала от страната на водача, което е можело да има фатални последици.

По невероятно стечение на обстоятелствата, 84-годишният мъж е оцелял при тежкия инцидент. Той е получил само леки одрасквания, въпреки сериозността на катастрофата. Екип на Спешна помощ е реагирал своевременно на мястото на инцидента и е транспортирал пострадалия до болнично заведение за профилактичен преглед.

В момента компетентните органи работят по изясняване на причините, довели до тази тежка катастрофа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    5
    аз
    не защитавам дядото, но всеки ден виждам тотални идиоти и от двата известни на мен полове, на възраст от 18 до 80г., които си карат в града все едно са напълно сами на улицата. Мигачи, знаци, пътни маркировки , аааа кръговото - леле-мале, та по тоя повод питам : защо те имат книжки ?!
  • 0
    4
    ll;l;
    До 3: Пишете, но и не сте прав. По тази причина никой не трябва да получава свидетелство за управление на МПС. Да не би, който има това свидетелство, на 18 да е готов?! Има рефлекси и какво от това?! Не става само с рефлекси.
  • 2
    3
    1212
    Какви са тия 84-годишни шофьори по пътищата на 70 години книжката и колата им трябва да бъдат взети. Нито са с акъла си повечето хора на тази възраст, нито рефлекси имат. Един на тези години се блъсна в мен отзад, а в колата возеше внучката си. Виках полиция, защото се държеше неадекватно. Дойдоха полицайте и 15 мин не могат да го накрат да духа на дрегера. В крайна сметка се оказа, че не е пиян, а е невменяем, но не му взеха книжаката и нищо не направих оставиха го да си кара по пътя все едно нищо не е станало. Това са потенциални убийци на пътя. За всяко едно нещо си има годност не случайно хората ги пенсионират след определена възраст просто, защото вече не могат да правят това което са правили по-рано.
  • 1
    2
    Осман
    Фиата е голяма работа. Затова всички моруци карат Пунто.
  • 8
    1
    Дражева
    Явно със силно положение е слязъл от склона по-нагоре! Добре, че не е натресъл някой насрещно движещ се или някой водач на ел. тротинетка, защото наистина изскачат отвсякъде.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама ескимоси се прибират вкъщи:
- Къде ни е иглуто?
- По дяволите, забравих ютията включена!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари