Кола гори като факла в София

0

Двигателният отсек на "Мерцедес" се възпламени на булевард "Братя Бъкстон"

Лек автомобил се възпламени в столицата.

Инцидент с горящ автомобил привлече вниманието на столичани и предизвика временно затваряне на движението в района на булевард "Братя Бъкстон" в София.

Луксозен автомобил с марка "Мерцедес" се оказа в пламъци точно срещу сградата на 6-то Районно полицейско управление.

Драматичната сцена се разигра тази сутрин, когато превозното средство внезапно се възпламени, предизвиквайки паника сред минувачите и водачите в района. Очевидец на инцидента своевременно сигнализира за опасната ситуация, която наложи незабавни мерки за безопасност.

Властите реагираха бързо на ситуацията, като временно спряха движението по булевард "Бъкстон", за да осигурят безопасността на гражданите и да улеснят работата на спешните екипи. Пожарната команда пристигна на място, за да овладее пламъците и да предотврати разпространението им към съседни превозни средства или сгради.

В момента на писане на статията все още не са изяснени причините, довели до възпламеняването на автомобила.

Експертите ще проведат подробно разследване, за да установят дали инцидентът е резултат от техническа неизправност, човешка грешка или друг фактор.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    sadfasdas
    мисля, че за собственика ще е като ужилване от комар - няма да го усети, нито да го заболи
  • 2
    1
    ...
    Във вашият сайт, каквото и да гори е "като факла" :D
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама ескимоси се прибират вкъщи:
- Къде ни е иглуто?
- По дяволите, забравих ютията включена!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари