Кола блъсна мъж с тротинетка в Русе

4

Пострадалият е в тежко състояние с политравма

Мъж пострада при пътно произшествие на булевард "Христо Ботев" в Русе.

Това съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в крайдунавския град Даниела Малчева, предаде БТА.

Сигнал за инцидента е подаден в 17:07 часа. Лек автомобил се е движел в посока към кръстовището с булевард "Васил Левски" и в района на детелината за булевард "България" е блъснал тротинетка.

Директорът на Центъра за спешна медицинска помощ доктор Иванка Маринова съобщи, че водачът на електрическото превозно средство е откаран в болница в Русе в тежко състояние с политравма.

Тестът за алкохол на шофьора е отрицателен, каза Даниела Малчева.

На мястото се извършва оглед.

Причините за инцидента се изясняват.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 15
    27
    .........
    Абе,хора не разбрахте ли,че това няма да спре!!!!! Тритинетките хвърчат,като ветропоказатели минават!!! Няма време да се реагира!!! Ами така им се полага!!! Жалко,че винаги шофьорите са виновни!!!!
  • -7
    26
    Мунчо
    До 22: Цитат: "Същия закон регулира и движението на тротинетките, а не това удобна ли ви е велоалеята или не. Според закона, при наличие на велоалея на тротинеткаджията е забранено да се движи на улицата". Естествено че, ако велоалеята е неудобна, а оттам и възможно опасна, няма да се ползва. От горния цитат мога да си направя обоснован извод дали написаното е егоистично или не.
  • 20
    25
    Sy
    В Чародейка постоянно засичам по двама гарвана по 180 см. високи на една тротинетка. Няма каска, няма нищо! Няма контрол, братче. Всичко е на самотек. Едни пък голи до кръста с шапки идиотки и с мотопеди, грам не познаващи правилата за движение по пътищата. Въпрос на време е да се пребият и направят беля на някого.
  • 3
    24
    Vi
    Точно на мвстото на катастрофата се пресича с вело слея
  • -8
    23
    Vi
    От коментарите е ясно плюете това което не позволявате
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари