Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Кога ще започнете да мислите в тази Община?

2
Кестените по улица "Борисова" умират един след друг заради нашествие на молци
Кестените по улица "Борисова" умират един след друг заради нашествие на молци Снимка: Dunavmost / Архив

При 40 градуса на улицата отново търсим напразно сянката!

Общината унищожи достатъчно дървета. Кестените по улица "Борисова" умират един след друг заради нашествие на молци. За наше учудване дирекция "Озеленяване" към Общината ги заменя отново с кестени, които отново умират, но тя не се сеща да ги смени с друг вид, който да е устойчив на подобни нашествия.

Кога ще започнете да мислите в тази Община?

Автор: Галина Гатева
(Автор: Галина Гатева - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    13
    риторични въпроси
    Никак не харесвам риторичните въпроси. Дали може да мислят?? Хаха, че как така да мислят. Русе много отдавна няма мислещ кмет, може би последният такъв е бил Кирил Старцев. Но сегашния вече е дъното на класацията. Явно мисли само с другата глава. А послушниците от общинския съвет му гласуваха още безделници, наречени заместник кметови. Отделно бяха назначени и кметски наместници, които не е ясно какво правят, освен да вземат заплати. Как не видяхме някой да полива дърветата, не видяхме да се предвиждат засаждания, окопаване, някакви грижи. Или нашие кмет иска Русе да заприлича на родния му Бенгази
  • 1
    12
    Кур за Путин
    Тия 45 години съветска окупация и 35 години руско влияние създадоха в България политическа класа която не мисли, а безропотно изпълнява малоумията на Кремъл. Когато си зависим за своите решения от "Какво ще кажат от Кремъл?" не може да се очакват неща полезни за народа и държавата.
  • 2
    11
    mischi
    Моля Ви, който има Фейсбук, да сподели публикацията там, дано някой от общината да я пточете!
  • 7
    10
    До нумеро диевет
    Потвърждавам. Дано само новата съпруга на онова недоразумение, не научи, че он пак работи със своя колежка в кабинета си. Но сега има охрана пред и зад вратата на кабинета му. Единият е свидетел на умопомрачителни сцени вътре, вънка, вътре, вънка, вътре,.........ОХХХХХХХХ.
  • 11
    9
    комунисти
    В общината знаят да крадат и да ебат, не знаят да мислят.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари