Кирил Петков: Връщаме си второто място!

1
Резултатите от проучване на „Маркет ЛИНКС“ сочат ново разпределение на силите
Резултатите от проучване на „Маркет ЛИНКС“ сочат ново разпределение на силите Снимка: Кирил Петков / Facebook

Резултатите от проучване на „Маркет ЛИНКС“ сочат ново разпределение на силите

Съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков изрази задоволство от последното проучване на „Маркет ЛИНКС“, което показва възстановяване на позициите на политическата формация. В профила си във Фейсбук Петков коментира: „Според днешно проучване на „Маркет ЛИНКС“ си връщаме второто място. Чуваме ви и това дава резултат!“

Според проучването, проведено съвместно от bTV и „Маркет ЛИНКС“ в периода 20-28 юли 2024 година, ГЕРБ - СДС води с 23,0% подкрепа, следвана от ПП-ДБ с 15,3%. Третата политическа сила е ДПС с 12,8% от гласовете, а четвъртото място е за „Възраждане“ с 11,0%. На по-задни позиции са БСП с 6,9% и ИТН с 5,2%. Интересно е, че партия „Величие“ остава под бариерата, но близо до нея с 3,7%.

Проучването е проведено сред 1008 лица над 18 години в страната чрез методите на пряко-лично интервю и онлайн анкета. Резултатите показват, че ако изборите бяха днес, ПП-ДБ биха имали по-силна позиция в сравнение с предишните избори, където също биха се наредили на второ място с 15,4%.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    10
    Габи
    Защо Доган и дерибеите му се уплашиха от второто място на последните избори?Защо влязоха в завера с БСП и управляваха заедно преди години. Явно на тях им трябва и пасва съюзник с който могат да си правят далаверите, разпределят държавните поръчки и благини. Хитреца Доган знае, че с ГЕРБ това няма да им се получи и злобарско подло реши да подкрепи последният, вместо първият. Така постъпват хора които не смятат България за родина, а за дойна крава.
  • -1
    9
    Спонсор
    ПРОСТОТО ОТ КААНАДА НЕ УБИЛИ ЛИ ЧОВЕК? ЩОТО ГО ТЪРСИХ ПРИ БАЙ СТАВРИ В БЕЛЕНЕ И НЕ ГО НАМЕРИХ! ГНОМА ГА ША СИ ПЛАТИ МЕРЦЕДЕСА?
  • 0
    8
    Учуден
    До 6 Учуден съм,че дори тъпият третополов бесарабски трансджендър не е наясно,че господарите му Простото,Ококореното,Мазното кафенце и смачкания гном са тези,които са отраснали под лъчите на Кремълската звезда и са се клели във вечна дружба на СССР! Разбира се,третополовият ДеБил-ПеПеруга е най обикновен биологичен отпадък,който се опитва да прикрие своята смрадлива трансджендър същност. Това обаче не променя факта,че Простото е един изключително гнусен запъртък,който ще дели една килия с Ококорения гей!
  • 4
    7
    l;al;al;
    Скандалният про100 к!р0 е по-добре да си върне канадското гражданство и да бяха по островите, каквото можа - разруши България заедно в коалиция с герб и с депесе!
  • 0
    6
    До 1
    Аааа,няма да ти се получи !Има други които са за стопиране,май ще са твоите,гледащите към Кремълската звезда...
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари