Кирил Петков призна, че е обсъждано свалянето на Рая Назарян

0
Той отказа да уточни кой точно е инициаторът на тази идея
Той отказа да уточни кой точно е инициаторът на тази идея

Той отказа да уточни кой точно е инициаторът на тази идея

Кирил Петков потвърди наличието на инициатива за отстраняване на Рая Назарян от поста председател на Народното събрание. Въпреки това, той отказа да уточни кой точно е инициаторът на тази идея. В крайна сметка, след продължителни обсъждания, партията е решила да не предприема действия за нейното предсрочно освобождаване.

„Имаше такава инициатива, но след много дълги разисквания ние в партията решихме, че единственият начин дългосрочно да се преборим с модела Пеевски, е с доверието на българските граждани. Всички други технически варианти не са устойчиви във времето. Нашата идея е да направим позитивна кампания и да върнем доверието към себе си“, коментира Петков в кулоарите на парламента.

Спекулациите за тайни срещи между ПП-ДБ, БСП, ИТН, "Възраждане" и напусналите и изгонени депутати от ДПС, на които е обсъждано потенциалното сваляне на Рая Назарян, циркулират от миналата седмица. Останалите политически формации отказват да коментират и да потвърдят дали са участвали в тези обсъждания и дали са били готови да подкрепят отстраняването на Назарян.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Следовател
    За всичко ще си признаеш Кире,скоро ще беседваме тет-а-тет - и за убийството на пътя,и за фалшифицирането на подписи и съдържание на официални документи,и за пудела с пачките и фотосите ти с фамилията едри контрабандисти...за всичко ще пропееш
  • 1
    1
    Учуден
    Не съм учуден,че харвардският шарлатанин се е срещал с Копейкин,Дългия и Нинова.Все пак цялото ппдб са или пребоядисани комунисти като Гнома или отрочета на тъмночервената комунистическа номенклатура като Ристю.Учуден съм защо този индивид все още е на свобода,а не е следствен заедно с Парапетова и Цицин...
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари