Кирил Петков: Пеевски започна “отстрел” на потенциални служебни премиери

1
"Вкарваме правилата за избор на нови членове на антикорупционната комисия", написа съпредседателят на "Продължаваме промяната"
"Вкарваме правилата за избор на нови членове на антикорупционната комисия", написа съпредседателят на "Продължаваме промяната" Снимка: БГНЕС /Архив

"Вкарваме правилата за избор на нови членове на антикорупционната комисия", написа съпредседателят на "Продължаваме промяната"

Пеевски започна "отстрел” на потенциални служебни премиери, които са извън негов контрол. Това написа във Facebook съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков.

"Пеевски започна “отстрел” на потенциални служебни премиери, които са извън негов контрол. След 6 неуспешни мандата, ГЕРБ и ДПС излъчват слабост с тези отчаяни ходове. Най-големият им проблем е, че винаги преиграват.

Още утре вкарваме правилата за избор на нови членове на антикорупционната комисия. Тъкмо ще разберем кое им е по-важно: парите по ПВУ за българските бизнеси и граждани или да запазят контрола над тези бухалки.", написа Кирил Петков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    А вие
    като едни измамени камилчета му гласувахте промени в конституцията. ако можехте да гледате малко преди вирнатия си нос, щяхте да видите опасността от служебен кабинет от меню, което се определя от герб и дпс. Късно е либе, за китка.
  • 2
    2
    Ванка с танка
    Защо този невменяем капут още е на свобода ????
  • -9
    1
    Българин
    Хахаха Простото,който е символ на тъпотията и корупцията,щял да вкарва нови правила за антикорупционната комисия...звучи като тъп виц,виц по тъп и ит ХараКиро. Тоя още ли не е привлечен като обвиняем за фалшифициране на подписи и съдържание в официални документи ?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какво правите с ракията, която остава?
- Не разбирам въпроса!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари