Кирил Петков: Пеевски изнудва Борисов за министри

1
Съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков коментира хода на преговорите за съставяне на правителство
Съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков коментира хода на преговорите за съставяне на правителство Снимка: Facebook / Kiril Petkov

Съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков коментира хода на преговорите за съставяне на правителство

"Ако Борисов не беше толкова виновен за сваляне на двете работещи и успешни правителства на ПП-ДБ щях да го съжалявам. В момента Пеевски го изнудва за министри, а ИТН прави ужасяващи предложения, които съчетават глупост и безгранична наглост", написа Кирил Петков във Фейсбук.

Според него Борисов е показал, че нито може да си държи на думата, нито има някакви принципи, на които да се облегне при нужда.

"Реалният въпрос е не каква е цената на ИТН, (това скоро ще разберем) а ние като българи, колко още можем да платим за “удоволствието” Пеевски и Борисов да са на политическата сцена. Двама човека спират прогреса на цял народ. Това е ужасно скъпо!", обобщи Петков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари