Кирил Петков от Русе: Предлагаме нова формула за управление

2
"Продължаваме промяната - ДБ" с идея за "равно отдалечен премиер"
"Продължаваме промяната - ДБ" с идея за "равно отдалечен премиер"

"Продължаваме промяната - ДБ" с идея за "равно отдалечен премиер"

Съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков представи в град Русе идеята на коалицията за формиране на кабинет след предстоящите избори. На среща със симпатизанти в центъра на крайдунавския град, Петков очерта визията за "равно отдалечен премиер" като единствената работеща формула за съставяне на правителство.

"Нямаме си доверие с ГЕРБ. Няма как да си стиснем ръцете и изведнъж да си имаме доверие, и това го приемаме. Нашата идея е за равно отдалечен премиер, който да е юрист или икономист, с много ясна програма, която да се защитава от Народното събрание, както и министри, които той да има право да избира. С такава формула има възможност без политическо его и без себелюбие България да продължи да се движи напред", заяви Петков пред събралите се граждани.

Политикът подчерта, че подобен подход би позволил на страната да продължи развитието си, преодолявайки личните амбиции и егото на отделните политически фигури.

В рамките на предизборната кампания, Петков и други представители на коалицията раздадоха фиданки на присъстващите. Този жест бе натоварен със символично значение, както обясни самият Петков: "Подаръкът е хубаво нещо, но после това дръвче трябва да се посади и човек да се грижи за него, докато порасне. Искаме то да е символ за споделената ни отговорност за България".

Коментирайки икономическата ситуация в страната, Петков отбеляза положителната тенденция в развитието на икономиката. Същевременно той изрази загриженост относно политическата обстановка, посочвайки като причина нежеланието на "старите играчи" да се откажат от властта по начин, който би могъл да застраши техните интереси и финансови потоци.

Петков не пропусна да отбележи и напредъка по проекта за магистрала "Русе - Велико Търново", чието начало бе поставено по време на правителството, оглавявано от академик Николай Денков.

На събитието присъства и адвокат Рена Стефанова, която заема второ място в листата на коалицията за Русенски избирателен район.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    9
    Учуден
    Учуден съм, има ли още фенове на плешивата кремълска вулва, които да се самоопределят за нормални?! Човек трябва да е пълен кретен, олигофрен, дебил и идиот, за да вижда в плешивия бункерен шебек, алтернатива за живота от Запада.
  • -1
    8
    хи, хи,
    мушичке, пак на чужд гроб ревеш!😁😁😁
  • 0
    7
    Мухахахахаха
    Да, бсп/бкп вече и на трето място се надяват. Сектата иZраждане и те отекоха в канала. 1.2.3.4 са за ПП-ДБ, ГЕРБ и двете ДПС-та. Утайката ще е след това.
  • -2
    6
    до мушичката
    споко мушичке, моли се за трето място и не реви на чужд гроб, ставаш смешен! 😁😁😁
  • -2
    5
    кирчо бре,
    това с равноотдалечения премиер го играхме 90-те с Беровото правителство, още помня неговото „За бога братя не купувайте“ А че пак ще излъжеш и за това не се съмнявам, стига само да се обърна назад към изборите в които вие участвахте!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари