Кирил Петков: Няма да подкрепим кабинета “Желязков”

3
Съпредседателят на "Продължаваме промяната - Демократична България" заяви, че всички техни депутати ще бъдат в зала при гласуването
Съпредседателят на "Продължаваме промяната - Демократична България" заяви, че всички техни депутати ще бъдат в зала при гласуването Снимка: БГНЕС / Архив

Съпредседателят на "Продължаваме промяната - Демократична България" заяви, че всички техни депутати ще бъдат в зала при гласуването

"Виждаме, че няма естествена подкрепа за кабинета на Желязков", заяви съпредседателят на "Продължаваме промяната - Демократична България" Кирил Петков. Според Петков успехът на кабинета зависи от това дали тази вечер Бойко Борисов и Делян Пеевски ще успеят да купят достатъчно гласове.

"За мен би било срам следващият кабинет да бъде основан на купен вот в парламента", подчерта Петков, като допълни, че "Продължаваме промяната - Демократична България" ще бъде ярка опозиция и няма да допуснат "никаква корупционна схема на Пеевски и Борисов да мине".

Той също така увери, че всички депутати от "Продължаваме промяната - Демократична България" ще бъдат в пълен състав и никой от тях няма да липсва.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    5
    Психиатър
    Това което съм написал е резултат от временна загуба на съзнанието, следствие на маниакална депресия и нищо не е вярно. Истината е, че Господин Петков е истински българин и всичките му действия са честни, правдиви и зад тях стоят интересите на народа и България като цяло. Призовавам хората да си пият хапчетата редовно щото всеки пропуск като моя води до странични ефекти и остри маниакални депресии и раздвояване на личността.
  • -1
    4
    Кур за юдата Путин
    Браво на Петков, Василев, Атанасов и останалите единствени истински българи от ПП-ДБ в Парламента, които са против мафиота и престъпник Борисов, магнитския Пеевски и останалата безродна русоидна сган от Вгъзраждане, Величие, ИТН, БСПедали. Амин!
  • 0
    3
    Психиатър
    Причината поради която лицето Кирил Петков не е подведен под съдебна отговорност е,че е невменяем! Този психично болен и умствено изостанал индивид трябва да бъде поставен под запрещение в специализирано лечебно заведение!
  • 2
    2
    Българин
    Защо този невменяем изрод още не е следствен ???
  • 4
    1
    кирчо, ти ме излъга!
    Защо забравяш да кажеш най-интересното за ПП ДБ?!? Значи тази приятелска коалиция /сглобка/ в предния парламент постигна нещо достойно за Гинес. Без да е спечелила избори оглави правителство .В това правителство победителя от изборите участва с...... ЕДИН (1) министър ! ПРИ ТОВА БЕЗ КОАЛИЦИОННО СПОРАЗУМЕНИЕ! Ако това не е парадокс, сензация достойна за Гинес здраве му кажи.Парадоксите на ПП ДБ обаче не спират до тук .Първо същите тези, които получиха властта даром сами се отказаха от нея, първо Дянков подаде оставка без да му я искат, второ, причината, която обявиха е, че не им казали, че победилата партия иска вместо ЕДИН поне още двама министри и си позволила да ги впише в ПРОЕКТО кабинета без тяхно знание. И поради това предизвиква нови избори. На които разбира се се сгромолясва. Невероятно, но факт! Ако това не е самоубийство, как по друг начин да бъде наречено. Това обаче все още не е последната щета .Мазохизмът продължава. На същите тези ППДБ съдбата им дава отново шанс да управляват като изгубили безнадежно изборите. И какво чудо... те пак отказват?!? Причината е, че не искали да управляват с тези, с които по тяхно собствено мнение /на ПП-ДБ/ сполучливо управлявали! Ъъъъ?!? А най-перверзното в случая с този отказ е факта, че в РБ НЯМА други партии с които могат да управляват .Поради непреодолими различия . В случая с ППДБ и баба Ванга да е жива, не може да разгадае действията им.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари