Кейт Мидълтън се появи за първи път публично след химиотерапията

0
Първа стъпка към възобновяване на обществените задължения на принцесата
Първа стъпка към възобновяване на обществените задължения на принцесата Снимка: AP /БТА

Първа стъпка към възобновяване на обществените задължения на принцесата

Принцесата на Уелс Кейт се появи публично за първи път в неделя, след като обяви приключването на химиотерапията си и намерението да се върне към някои от обществените си задължения. Информацията бе съобщена от Асошиейтед прес.

Кейт и нейният съпруг принц Уилям бяха забелязани да посещават църква в компанията на крал Чарлз Трети и кралица Камила. Събитието се състоя в близост до кралското имение Балморал в Шотландия.

На 9 септември 42-годишната принцеса Кейт оповести, че е завършила лечението си. Това се случи шест месеца след като тя публично разкри, че страда от рак, без да уточнява конкретния вид на заболяването. Нейното изявление дойде шест седмици след като Бъкингамският дворец съобщи, че кралят също се бори с раково заболяване.

Въпреки че по време на лечението си принцесата се оттегли от повечето си публични ангажименти, тя направи две появи по-рано тази година. Първата беше по време на парада за рождения ден на краля през месец юни, известен като "Trooping the Colour". Втората ѝ поява беше неотдавна - по време на мъжкия финал на тенис турнира "Уимбълдън" през месец юли, където бе посрещната с бурни овации от публиката.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, тази песен дето я слушаш е много стара.
- То и майка ти е стара, ама още я слушаш...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари