Кейт Мидълтън обяви края на химиотерапията си

0
Кейт Мидълтън обяви края на химиотерапията си
Кейт Мидълтън обяви края на химиотерапията си Видео: YouTube

Емоционално видео разкрива пътя ѝ към възстановяване

Принцесата на Уелс Кейт сподели трогателна новина, че е приключила курса на химиотерапия. Това стана чрез лично видео, което бе публикувано от двореца Кенсингтън, съобщава Би Би Си. В него Кейт разкрива своето емоционално пътешествие по време на лечението си от рак, за което информира обществеността през март.

Съпругата на принц Уилям споделя, че тази година е била изключително предизвикателна за нея, като отбелязва, че „животът може да се промени за миг“. Видеото е заснето в живописна есенна обстановка и показва Кейт, която изглежда в добро здраве, наслаждавайки се на спокойна разходка сред природата със семейството си. Принцесата размишлява върху влиянието на болестта върху нейния живот, споделяйки кадри с принц Уилям и техните деца – Джордж, Шарлот и Луи.

Кейт откровено говори за своето преживяване, като го описва като „сложно, страшно и непредвидимо“. Тя добавя, че нейният път към пълно възстановяване все още не е завършен и че трябва да приема всеки ден такъв, какъвто е. Въпреки това, болестта ѝ е дала ново усещане за надежда и признателност към живота.

Принцесата на Уелс подчертава, че в момента нейният основен приоритет е здравето, но също така разкрива, че до края на годината планира да изпълни още няколко публични ангажимента, без обаче да уточнява кога и какви точно ще бъдат те.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари