Катастрофи задръстиха пътя Русе - Велико Търново

2
Камион излезе от шосето
Камион излезе от шосето Снимка: Facebook

Камион излезе от шосето

Две сериозни катастрофи затрудниха движението във Великотърновска област в следобедните часове, съобщи "Фокус".

Първият инцидент се случи преди по-малко от час, когато тежкотоварен камион излезе от пътя и почти се преобърна. Катастрофата е станала на пътя Русе - Велико Търново, в близост до село Куцина, в община Полски Тръмбеш. Според първоначалната информация няма пострадали, но движението в района е силно затруднено. Трафикът не е преустановен, но автомобилите се движат само в една лента двупосочно, което вече е довело до значително задръстване.

По-рано днес се е случила друга катастрофа на пътя София - Варна, близо до разклона за град Стражица. В този инцидент са участвали два леки автомобила, като има информация за пострадали. Очевидци на мястото споделят, че инцидентът е довел до наранявания, но точният брой на пострадалите и състоянието им все още не са известни.

Метеорологичните условия в региона също са предизвикателни за шофьорите, тъй като настилките са предимно мокри, а на места все още превалява.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    Невярващ
    Е, как, бе? Ония глупавите колчета не можаха ли да спрат катастрофите по този път? Що пари струват на данъкоплатеца!
  • 6
    1
    Чез
    и като бързаш, стигна ли... малоумник
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари