Катастрофа затвори АМ „Тракия” в двете посоки

1
Един загинал и три ранени след сблъсък на 324-ия километър
Един загинал и три ранени след сблъсък на 324-ия километър Снимка: БГНЕС

Един загинал и три ранени след сблъсък на 324-ия километър

Катастрофа затвори автомагистрала „Тракия” в двете посоки, причинявайки смъртта на един човек и ранявайки други трима. Инцидентът е станал в 07:51 часа на 324-ия километър от аутобана, съобщава Агенция „Пътна инфраструктура”. Колата, участваща в катастрофата, е с бургаска регистрация.

Обходен маршрут за пътуващите

Шофьорът на автомобила е изгубил контрол и преминал през разделителната мантинела, като се е спрял в насрещното пътно платно. Според първоначалните данни, един от пътниците в автомобила е загинал, докато шофьорът и двете му спътнички са пострадали. Те са откарани към Бургас за оказване на медицинска помощ.

Усложнения в движението

Цялото пътно платно в посока София и частично платното за движение към Бургас са покрити с автомобилни части и остатъци от катастрофиралия автомобил. До приключване на огледа и почистване на пътното платно, пътуващите за София ще се отклоняват през обходен маршрут пътен възел „Карнобат”, стария път през село Венец в посока София. Движението към Бургас е много затруднено, тъй като се извършва само в аварийната лента.

Предишни инциденти в района

В неделя в същия участък се сблъскаха три коли, което доведе до образуването на километрично задръстване. Това подчертава необходимостта от повишено внимание и спазване на правилата за движение в този участък на магистралата.

Препоръки за шофьорите

Шофьорите, които възнамеряват да пътуват по автомагистрала „Тракия”, трябва да имат предвид възможните затруднения и да използват обходния маршрут при необходимост. Пътната полиция призовава всички водачи да карат с повишено внимание и да спазват указанията на органите на реда.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Три? ранени
    какви журналисти пишат, къде са се учили. Рибата се вмирисва от главата.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари