Катастрофа затруднява трафика на магистрала "Тракия"

0
Камион разсипа гуми върху автомобил и едното пътно платно
Камион разсипа гуми върху автомобил и едното пътно платно Снимка: Катастрофи и Нарушения в България / Facebook

Камион разсипа гуми върху автомобил и едното пътно платно

Инцидент с товарен автомобил, превозващ гуми, предизвика хаос на автомагистрала "Тракия" в понеделник следобед. Случката, която се разигра на 82-рия километър в посока София, доведе до значителни затруднения в движението и създаде потенциално опасна ситуация за останалите участници в трафика.

Според информация, споделена от очевидци в социалната мрежа Facebook, товарът на камиона се е разпилял по магистралата, като част от гумите са паднали върху покрива на лек автомобил, движещ се непосредствено зад тежкотоварното превозно средство. Снимка, публикувана в социалната мрежа, документира последиците от инцидента, показвайки гуми, разпръснати по пътното платно и върху автомобила.

Въпреки драматичната сцена, към момента на публикуване на информацията няма съобщения за пострадали. Един от свидетелите на произшествието коментира в социалната мрежа: "Хората, които бяха там, си бяха наред, но 10 минути преди това мина линейка."

Екип на полицията е пристигнал своевременно на мястото на инцидента, за да регулира движението и да съдейства за разчистването на пътя. Въпреки бързата реакция на властите, инцидентът е причинил образуването на километрично задръстване, допълнително усложнявайки трафика в района.

Ситуацията не остана без коментар от страна на потребителите в социалните мрежи. Един от тях отбеляза с ирония: "Ако някой е поръчал гуми, поръчката май ще се забави. Ироничното е, че камионът изглеждаше да е гръмнал гума."

Властите призовават шофьорите да проявяват повишено внимание при преминаване през засегнатия участък на автомагистрала "Тракия". Препоръчва се водачите да следят за актуална информация относно трафика и да се съобразяват с инструкциите на органите на реда, работещи по разрешаването на ситуацията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари