Катастрофа затруднява движението в участък от магистрала "Струма"

1
Два автомобила катастрофираха край село Мало Бучино
Два автомобила катастрофираха край село Мало Бучино

Два автомобила катастрофираха край село Мало Бучино

Катастрофа между два автомобила е затруднила движението на автомагистрала (АМ) "Струма" в района на село Мало Бучино, съобщиха от МВР. Инцидентът е станал при 7-ми километър на магистралата, в посока Перник. Според наличната информация, няма данни за тежко пострадали лица в резултат на сблъсъка.

От Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ) предупреждават, че в момента движението в района на катастрофата се осъществява в аварийната лента. Трафикът в изпреварващата и активната ленти е временно ограничен, което създава затруднения за пътуващите. Причината за инцидента все още се разследва, а на място са пристигнали екипи на "Пътна полиция" за регулиране на движението.

Катастрофата е поредната в района, който е известен с увеличеното движение, особено през летните месеци. Пътната инфраструктура в тази част на магистралата често е натоварена, особено в почивните дни, когато много хора пътуват към курортните дестинации.

От МВР апелират към всички водачи да спазват правилата за движение по пътищата и да проявяват търпение и внимание при пътуване. Особено важно е да се избягват рискови маневри и превишаване на скоростта, за да се предотвратят инциденти и да се осигури безопасността на всички участници в движението.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари

  • Мухахахахаха
    Майка ти да еба курва комунистическа ебана в гъза насран да еба в устата да еба - ще ядеш лайна бе,курво вмирисана...
  • ...
    Кръвожадните еврюги вилнеят, колят и бесят ! Никой не казва и копче. Но укронацистите са представяни за жертви, въпреки че са...
  • Фъй дъ РФ
    Ебаният в гъза комунистически хуйолап вече и от името си се отрича,сигурно ще се казва вече минетчо хахаха
  • Учуден
    Не съм учуден,че ебаната в гъза и устата комунистическа курва пак се прави на мъж,явно кремълските цигани са му се изредили...
  • Райчо
    При положение, че тираджията отнася 2 автомобила в лявата лента, за какво се бави толкова този съд ?!?!?! Ясно е като бял ден...