Катастрофа с румънска цистерна и кола с белгийска регистрация на булевард "България"

1
Инцидентът е станал в участък, където ограничението на скоростта е 60 км/ч
Инцидентът е станал в участък, където ограничението на скоростта е 60 км/ч Видео: Русе Медиа

Инцидентът е станал в участък, където ограничението на скоростта е 60 км/ч

Катастрофа между лек автомобил и цистерна на булевардБългария“ в Русе затрудни движението тази сутрин, предава Русе Медиа. Инцидентът е станал в участък, където ограничението на скоростта е 60 км/ч.

Лек автомобил „Волво“ с белгийска регистрация се е движил в посока изхода на Русе, когато малко след отклонението за квартал “Родина“ е имал стълкновение с цистерна с румънска регистрация, която е била пълна с меласа. Пораженията по автомобила са в задната му лява част, а на румънския влекач е откъртена предна дясна част на кабината. Най-вероятно леката кола е предприела преминаване в другата лента, където е била цистерната, и така се е стигнало до удара.

В този участък пътното платно е с три ленти, като участниците в произшествието са изтеглени в едната лента, за да не пречат на преминаването. Инцидентът е само с материални щети.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    2
    До 1
    Не "материала", а "МАТРИАЛА". Тъй де , научи българския!
  • 23
    1
    Песимист
    Жалко,този "белгиец" няма да може да се похвали в маалата колко е "напред с материала".
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари