Катастрофа с ескорта на Виктор Орбан

1
Инцидентът е станал тази сутрин след като унгарският премиер завръщане от мача в Щутгард
Инцидентът е станал тази сутрин след като унгарският премиер завръщане от мача в Щутгард Снимка: АР/Antonio Calanni

Инцидентът е станал тази сутрин след като унгарският премиер завръщане от мача в Щутгард

Шейсет и една годишен германски полицай загина днес, а друг беше тежко ранен при катастрофа по време на ескортирането на унгарския премиер Виктор Орбан до летището в град Щутгарт в Германия след посещението му там, за да гледа мача на отбора на Унгария срещу Шотландия от Евро 2024, предаде Ройтерс.

Инцидентът е станал тази сутрин, след като Орбан изгледа как страната му отбеляза снощи късен победен гол в сблъсъка от група "А", предаде БТА.

Моторизиран отряд на пътната полиция в Щутгарт е ескортирал Орбан до летището, когато 69-годишен шофьор на автомобил БМВ, който не е знаел, че кръстовището е затворено заради преминаването на кортежа, се опитал да завие, но е блъснал германския полицай, който е бил на мотоциклета си.

В резултат на удара мотоциклетът на полицая е бил изхвърлен към мотоциклета на негов 27-годишен колега. Шейсет и една годишният полицейски служител издъхнал от нараняванията си по-късно в болницата, а по-младият полицай е тежко ранен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    3
    до запознатия
    почти позна, тази година се пенсионират на 54 години и 2 месеца!
  • -2
    2
    запознат
    Наще ги пенсионираме на 40 още
  • 5
    1
    Предубеден
    Защо ли ми звучи като предупреждение.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какво правите с ракията, която остава?
- Не разбирам въпроса!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари