Катастрофа на булевард "Липник"

2

Междуселски автобус се заби в лек автомобил на кръстовището с улица "Котовск"

Пътен инцидент между автобус от междуселищния транспорт и лек автомобил стана днес на булевард "Липник" в Русе.

Катастрофата на кръстовището с улица "Котовск" доведе до материални щети по двете превозни средства, но за щастие няма данни за пострадали хора.

Информацията за произшествието в близост до сградата на ДАИ бе споделена от очевидци в социалната мрежа Фейсбук. Според публикациите на граждани, автобусът вероятно не е спрял на червен светофар, което е довело до сблъсъка.

Снимки от мястото на инцидента показват значителни поражения и по двете превозни средства. Видимите щети подчертават сериозността на сблъсъка и повдигат въпроси относно обстоятелствата, довели до него.

Към момента на публикуване на тази информация, все още няма официално потвърждение от компетентните органи относно причините за катастрофата или евентуални нарушения на правилата за движение. Очаква се полицията да извърши подробно разследване, за да установи точната последователност на събитията и отговорността за инцидента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари