Карди Би пропуска фестивал след спешен прием в болница

0
Здравословни проблеми принудиха рапърката да отмени концерт
Здравословни проблеми принудиха рапърката да отмени концерт Снимка: БТА / АР

Здравословни проблеми принудиха рапърката да отмени концерт

Известната американска рапърка Карди Би, носителка на награда "Грами", е била приета по спешност в болница, което я принуждава да отмени планираното си участие на музикалния фестивал Уан МюзикФест в Атланта през събота вечер.

Изявление в социалните мрежи

В публикация в Instagram изпълнителката сподели: "Много ми е тъжно да споделя тази новина, но през последните няколко дни бях в болница, където се възстановявах, след като се наложи да бъда приета по спешност, и няма да мога да изнеса представление на Уан МюзикФест".

Лични предизвикателства

Тридесет и две годишната изпълнителка, която наскоро роди третото си дете от рапъра Офсет преди по-малко от два месеца, не разкрива конкретни подробности за здравословното си състояние. В момента двамата са в процес на развод.

Фестивални промени

Карди Би трябваше да бъде една от главните звезди на двудневния музикален фестивал Уан МюзикФест, споделяйки сцената с емблематични изпълнители като "Ърт, уинд енд файър", Нели, Гъна и Глорила.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Тате, тате, какво е ГМО?
- Мм, как да ти го обясня... МЕЧО ПЛЪХ, примерно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари