Камион се вряза в автобусна спирка в Израел

1
Десетки хора са ранени
Десетки хора са ранени Снимка: ynet

Десетки хора са ранени

Около четиридесет души са пострадали при тежък пътен инцидент северно от Тел Авив, след като товарен камион с открита платформа се вряза в група хора на автобусна спирка.

Спешна реакция на службите

Израелската спасителна служба "Маген Давид Адом" незабавно е изпратила екипи на мястото на инцидента. Парамедиците оказват спешна медицинска помощ на пострадалите, като част от тях са с тежки наранявания, според информация на местния новинарски сайт ynet.

Разследване на обстоятелствата

Израелската полиция провежда разследване на инцидента, като към момента обстоятелствата около него остават неизяснени. През последните седмици в страната се наблюдава зачестяване на атаките от страна на палестинци, включително подобни инциденти с използване на автомобили.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    6
    Мухахахахаха
    До 4 - теб те издава смрадта на бесарабски скункс и влечението към руски тираджийски пишки щом харесваш куросмук Нетаняху
  • 1
    5
    мушичке, мушичке,
    За путин точно това сведение липсва, за разлика от някои ваши лидери, да ги обознача ли или сам се досещаш?!? Да напомня ли коя партия плътно стои зад ЛГБТ+ 😁😁😁
  • -3
    4
    Мухахахахаха
    До 2 Теб те издава миризлива русофилия и влечение към руски хомосексуализъм, щом харесваш педал путкин.
  • 2
    3
    Moni Levi
    Всъщност аз съм ИБан,така съм известен сред палестинците и исках да кажа: смърт на ционистите,избивайте ги без милост мръсните ционистки нацистки маймуни,Нетаняху на сапун!
  • 2
    2
    хи, хи,
    Монка, сега с ник Иван ли пишеш?!? Не мож се скри,пич, „ь“ те издава винаги заедно с непроменяните „мрьсните мюсюлмани мизерни и прости диваци дрипави пльхове“ във всички постове от никове мони леви, сара, антон, сега и иван!😁😁😁
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Тате, тате, какво е ГМО?
- Мм, как да ти го обясня... МЕЧО ПЛЪХ, примерно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари