Камион с багер повреди мост в Казанлък

0
Камион с багер повреди мост в Казанлък
Камион с багер повреди мост в Казанлък Видео: NOVA

Арматурата на съоръжението е скъсана

Камион, превозващ багер, удари мостова конструкция в района на Казанлък, предизвиквайки сериозни задръствания. Инцидентът се случи на околовръстния път, част от подбалканския път София - Бургас, който е един от главните пътища в региона.

По първоначална информация, камионът, натоварен с извънгабаритен товар, не успял да премине под моста поради несъобразената височина на товара. При удара в подпорите на моста се вижда скъсана арматура, което води до необходимостта от незабавна инспекция и оценка на щетите.

Инцидентът е довел до значително задръстване, като движението в района е силно затруднено. Местните власти препоръчват на шофьорите да избягват района, докато се извършва оглед и се предприемат мерки за възстановяване на безопасността на съоръжението.

Очаква се да бъдат предприети действия за установяване на точните причини за инцидента и да се направят нужните ремонти. Специалисти по пътна инфраструктура ще оценят състоянието на моста и ще определят дали са необходими допълнителни укрепвания или ремонтни дейности.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    На съд кретена и фирмата,
    към която се води. Да възстанови Моста . И да плати обезщетение на пътуващите по него.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Тате, тате, какво е ГМО?
- Мм, как да ти го обясня... МЕЧО ПЛЪХ, примерно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари