Калин Стоянов: Иван Демерджиев нанесе тежка обида на 16 хиляди полицаи

0
Бившият вътрешен министър вероятно не може да повярва, че МВР овладя мигрантския натиск три месеца след като той освободи поста!
Бившият вътрешен министър вероятно не може да повярва, че МВР овладя мигрантския натиск три месеца след като той освободи поста! Снимка: МВР

Бившият вътрешен министър вероятно не може да повярва, че МВР овладя мигрантския натиск три месеца след като той освободи поста!

Калин Стоянов: Безпочвените нападки на Иван Демерджиев обиждат труда на служителите на МВР.

Вътрешният министър Калин Стоянов излезе с остър коментар в отговор на твърденията на бившия служебен министър на вътрешните работи Иван Демерджиев, които омаловажават труда на служителите на Министерството на вътрешните работи (МВР).

Стоянов подчертава, че обвиненията на Демерджиев, че Министерството не е реализирало операции за неутрализиране на купуване на гласове, са неоснователни и неверни. „Тези твърдения са тежка обида към труда на над 16 хиляди полицейски служители, които осигуряваха обществения ред и честността на изборите за Европейски парламент и Народно събрание“, заяви министърът. Той допълни, че резултатите от тези усилия са недвусмислени и оценени високо от международни наблюдатели.

Мигрантски натиск и загуба на животи

Калин Стоянов припомня, че по времето на Иван Демерджиев, когато шестима служители на МВР загубиха живота си в борбата с нелегалната миграция, МВР не успя да се справи с мигрантския натиск. „Три месеца след като Демерджиев освободи поста, МВР успя да овладее мигрантския натиск“, отбеляза Стоянов. Той изрази учудване, че при значително по-висок мигрантски натиск по времето на Демерджиев, процентът на образуваните досъдебни производства е бил изключително малък.

Въвеждане в Шенгенското пространство

Министърът напомни, че България беше приета в Шенгенското пространство благодарение на отличните резултати на МВР. „Докато Демерджиев заемаше поста вътрешен министър, страната ни беше тотално блокирана за всякакви преговори, свързани с приемането ни в Шенген“, заяви Стоянов. Той подчерта, че Демерджиев е последният, който би трябвало да прави коментари по темата, тъй като по негово време България не успя да постигне напредък в тази насока.

Калин Стоянов завърши с призив към бившия министър да бъде по-внимателен в изказванията си и да не омаловажава труда на хилядите служители на МВР, които денонощно охраняват българските граници и работят за сигурността на страната.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    ЯЯЪ
    Отчитат дейност но резултати голяма нула
  • 1
    3
    Реалист
    Винаги се стремя да бъда реалист в моите изказвания и оценки. Слушах внимателно интервюто на Демерджиев. В закючение ще кажа само едно, въпреки, че интелектуално превъзхожда многократно Бойко Дамаджанов, по отношение на злобата вече с нищо не му отстъпва. За съжаление и той, и най-вече неговия предшественик, Дамаджанков нанесоха огромни щети на системата. Да закриеш районни полицейски управления в рискови районе е смешно, освен ако наистина не искаш да прикриваш купуването на гласове. Това направи Ройко Башков. Закри в Чародейките, а именно там е най-рисковие контигент. Именно затова е толкова ценен за ПРОСТо Киро, че пак го направи депутат. И Демерджиев в злобата си е достоен за котилото в което се намира. А тоя като беше министър колко нарушения разкри, колко стигнаха до съд?
  • 7
    2
    До Дгд
    Ами що се косиш,прав си е човека.Сега ги канаят за да работят и живеят тук.Какъв е проблема? Ще заселят малко тук със тях и това е.Нали не им се дават заплати? За българи не може,а за чужденци,може.. На българин няма да подсигурят жилище,транспорт,храна,а на чужденеца ,да.
  • 12
    1
    Дгд
    Овладяли сте на майка си пу.ката Ако си мислите че някой ви вярва жестоко се лъжете Смешни отрепки
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари