Калин Иванов е новият пълномощник на кмета в кварталите „Възраждане“ и „Цветница“

0
Кариера в САЩ и Великобритания предшества завръщането му в родния град
Кариера в САЩ и Великобритания предшества завръщането му в родния град Снимка: Община Русе

Кариера в САЩ и Великобритания предшества завръщането му в родния град

Русенската общинска администрация укрепва своите редици с назначаването на Калин Иванов за пълномощник на кмета в район 4, обхващащ кварталите "Цветница" и "Възраждане". Иванов, възпитаник на Русенския университет "Ангел Кънчев", носи със себе си впечатляваща комбинация от образование и разнообразен професионален опит от три държави.

Завършил специалност "Индустриален мениджмънт" във Факултет "Бизнес и мениджмънт", Иванов демонстрира амбиция и желание за развитие още от студентските си години. След дипломирането си той поема по пътя на професионалната реализация отвъд океана, където в продължение на шест години работи като диспечер в транспортна фирма в Съединените американски щати.

Следващата спирка в кариерата на Иванов е Лондон, Великобритания. Там той прекарва четири години, трупайки ценен опит в сферата на недвижимите имоти. Работейки като брокер и мениджър на имоти в британската столица, Иванов се специализира в ремонта, реконструкцията и отдаването под наем на жилищни сгради в престижния район на Централен Лондон.

През 2020 година Калин Иванов взема решение да се завърне в родния си град Русе. Тук той продължава професионалното си развитие, този път в строителния сектор. В продължение на три години Иванов работи като строителен електроинженер в две местни строителни фирми, допълвайки своите разнообразни умения с практически опит в техническата сфера.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    14
    Запознат
    Отново лае кюпека на Бойко Никифоров с коментар 13, отново русофилистична слуз залива коментарника на този сайт. Напразно се надяваш пишман "еколозите", че ще спечелят някоя заблудена русенска душица за педал-русофилистичната си кауза.
  • 0
    13
    Мухахахахаха
    Дори и на ебан в гъза и устата страхлив бесарабски куросмук като мен е ясно,че тоя е абсолютен ДеБил-ПеПераст! Естествено като всеки ДеБил-ПеПераст е завършил на запад,нищо че е комунистически отпадък мухахахахаха
  • 1
    12
    Мухахаха
    Този е от нашите,вервен кумунярски кадър на Иванчо отрочето!Само дето като на нашите кумунрски вождове всичките са завършили у ФАШ и Великобретания,а не у нашата родна ТероруZZшлямия!Що така,дрогаре?Анадънму? :))
  • 3
    11
    запознат
    Доста българи са диспечери на транспортни фирми от кревата в Русе.С добър амглииски и лап топ в ръка дават,раздават и прехвърлят товари от Илинойс до Алабама и Тексас.
  • 2
    10
    Хипотеза
    Калин Иванов е новият кметски пълномощник и вероятно бъдещ кандидат кмет на Русе защото на Пенчи песента се е изпяла на другарско градско партиино ниво.Елементарно уравнение със лесно решение.Пенчи след мандата да направи митническа агенция.Да я кръсти "Бурж Халифа Експрес" ЕООД.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари