Израелски войници щурмуваха офиса на телевизия "Ал Джазира" в град Рамала

1
Сигналът на телевизията е спрян
Сигналът на телевизията е спрян

Сигналът на телевизията е спрян

Израелските сили за сигурност са затворили бюрото на телевизионния канал „Ал Джазира“ в град Рамала на Западния бряг за период от 45 дни, съобщава катарската медия тази сутрин, позовавайки се на информация от Ройтерс. Израелската операция е излъчена на живо, като кадри показват как войници нахлуват в офиса на телевизията и предават заповед за затваряне на един от служителите, след което предаването е прекъснато.

Синдикатът на палестинските журналисти веднага реагира на случилото се, осъждайки остро израелското решение. В свое изявление те наричат затварянето на офиса „произволно военно действие“ и подчертават, че то представлява ново нарушение срещу медии и журналисти, които се стремят да разкрият престъпленията на израелските окупационни сили срещу палестинския народ.

Това не е първото подобно действие на израелските власти спрямо катарската медия. През месец май те щурмуваха стая в хотел в Йерусалим, която „Ал Джазира“ използва като временен офис, след като бе обявено, че дейността на медията в страната представлява заплаха за националната сигурност и правителството реши да прекрати работата ѝ на местно ниво.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    Куросмук Нетаняху
    Най нормалното за нацисти като мен е да посегнат на медиите,само че скоро ми изтича времето и ще обитавам една клетка с киевската нашмъркана маймуна,ако не ми гръмне пейджъра преди това хахахаа
  • 0
    4
    Аре стига!
    Чифутите окупираха преди повече от 70 години палестински територии. Нападаха и избиваха месното население бавно и методично. Самите арабели също си имат вина, че още в началото не се усетиха да избиват тази чифутска сган.
  • 0
    3
    Anna
    Все евреите ви виновни,кой първи ги нападна,не забравяйте,нали????
  • 3
    2
    do 1
    чифутите са деца на сатаната, почитат богове като Молох, Ремфан, Баал и други, дават жертвоприношения със бебета, дори сега го правят - те настояват за аборти, защото по този начин правят жертвоприношенията си към сатанинските си богове... безпрецедентния антисемитски геноцид, който извършиха в Газа, в който умряха над 40,000 невинни жени и деца е също жертвоприношение към боговете им.. същото става и в Украйна - чифути проливат кръв на невинни хора
  • 2
    1
    Дагонов
    Чафутите не признават никакви закони. Скоро май ще църкат на умряло. Арабите не са толкова хуманни, колкото чичко Афолф.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари