Излезе новият календар с австралийски пожарникари

2
Приходите от продажбите ще подпомогнат опазването на околната среда и грижата за животни
Приходите от продажбите ще подпомогнат опазването на околната среда и грижата за животни Снимка: Facebook

Приходите от продажбите ще подпомогнат опазването на околната среда и грижата за животни

Огнеборците от Зеления континент за пореден път демонстрират, че освен да гасят пожари, умеят и да разпалват страсти. Популярният благотворителен календар с австралийски пожарникари за 2025 година вече е факт, предизвиквайки вълна от възхищение сред почитателките си по целия свят.

Изданието за предстоящата година продължава традицията да представя автентични служители от противопожарните служби на Австралия. Фотосесиите умело съчетават мъжествена красота и нежност, показвайки героите в две различни светлини - с разголени торсове, подчертаващи атлетичните им фигури, или в трогателни пози с малки животни.

Инициативата, започнала като локален проект, бързо прерасна в глобален феномен, привличайки вниманието на дамската аудитория от различни краища на планетата. Комбинацията от физическа привлекателност и благородната професия на участниците се оказва печеливша формула, която продължава да печели нови почитателки с всяко следващо издание.

Освен естетическата си стойност, календарът има и важна социална роля. Приходите от продажбите традиционно се насочват към различни благотворителни каузи, свързани с опазването на околната среда и подпомагането на животни в нужда.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари