Изкоп на ВиК е причина за фаталния инцидент с водача на тротинетка в Плевен

0
16-годишно момче загина след падане в изкоп на улица "Трите бора"
16-годишно момче загина след падане в изкоп на улица "Трите бора"

16-годишно момче загина след падане в изкоп на улица "Трите бора"

На 27 август в град Плевен се случи трагичен инцидент, който отне живота на 16-годишно момче. Младият шофьор на електрическа тротинетка загина след като падна в изкоп на улица "Трите бора". Инцидентът бе потвърден от кмета на Плевен, д-р Валентин Христов, по време на интервю в Сутрешния блок на БНТ.

Изкопът, в който момчето е паднало, е част от строителни дейности, свързани с ВиК присъединяване, започнати на 22 август. Според информацията, предоставена от кмета, изкопът е бил запълнен с камъни до нивото на асфалтиране, но липсата на достатъчна сигнализация и обезопасяване на опасния участък се оказва фатална.

Д-р Христов подчерта, че при извършване на строителни работи, свързани с нарушаване на пътната настилка, общината задължително трябва да бъде информирана, а участъкът – обезопасен. В момента местната власт преглежда цялата документация, свързана с изпълнителя на строителния обект, за да се установят евентуални пропуски и нарушения.

Инцидентът се случва на фона на засилени мерки за ограничаване на движението на електрически тротинетки в Плевен, особено в пешеходните зони на града. Кметът на Плевен заяви, че кампанията за контрол на движението на тротинетки, започната съвместно с полицията в началото на лятото, има за цел да предотврати подобни трагедии. Въпреки това, само за последното денонощие в града са регистрирани пет произшествия, свързани с електрически тротинетки.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    13
    Отвратен
    Личи си, че тук коментират бездушни люде , неспособни да почувстват болката.На сардонизъм сатанистки вони от тях.
  • -1
    12
    daskal
    Това е все едно да обясниш, че причината за удавянето е наличието на море.
  • 0
    11
    NG
    По National Geographic има едно много хубаво предаване "Теория на глупостта". Там много добре и с нагледни примери, показват резултата от прекалено високия център на тежестта, скоростта и неравностите. Ако се гледа малко повече NG а не Планета!!!
  • 1
    10
    Аз
    Нека да изчакаме резултатите от разследването. Снимките от местопроизшествието обиколиха Интернет и само слепите не видяха трапа и не проумяха истината
  • -1
    9
    Дарвин
    Добре, че поне няма да пръска увредената си ДНК.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари