Издирват мъжа, пребил 19-годишен младеж на къмпинг "Градина"

1
Прокуратурата е образувала досъдебно производство за причинена телесна повреда
Прокуратурата е образувала досъдебно производство за причинена телесна повреда

Прокуратурата е образувала досъдебно производство за причинена телесна повреда

Районната прокуратура в Бургас ръководи разследването по случая на 19-годишен младеж, пребит в района на заведение, разположено на територията на къмпинг "Градина". Пресцентърът на прокуратурата информира, че са предприети оперативно издирвателни мероприятия за установяването и задържането на извършителя.

Разследването е по образувано досъдебно производство за причиняване на телесна повреда. Прокуратурата уточни, че вече са започнали разпити на свидетели, както и изискване на цялостната документация, свързана със служителите и охраната на питейното заведение. Предстои да бъде назначена съдебно-медицинска експертиза за уточняване на вида и степента на телесното увреждане на пострадалия.

В интервю за bTV днес, майката на пострадалия разказа, че след побоя синът ѝ е бил приет в болница "Пирогов" в София. Тя поясни, че младежът е бил на къмпинг "Градина" за посрещането на July morning и че побоят е станал заради изпуснато парче пица на земята.

Разследването продължава, като органите на реда полагат усилия за бързо установяване на извършителя и привличането му към отговорност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Защо не пишете
    злобняри?Нали за вас млад български студент нищо не значи.Но, ако беше чужденец, щяхте да сипете глупости.Чуждият поданик за вас беше по - човек -цитат от ваши мнения, хулители, особено на един.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари