Издирват мъж, за когото се предполага, че е бил нападнат от крокодил в Куинсланд

1
Инцидентът е станал на популярно място за риболов
Инцидентът е станал на популярно място за риболов

Инцидентът е станал на популярно място за риболов

В събота следобед, в 14:10 часа местно време, службата за спешна помощ в северния щат Куинсланд получи сигнал за инцидент край моста над река Анан. Според информацията, човек е изчезнал във водата, най-вероятно завлечен от крокодил.

Австралийската полиция потвърди, че инцидентът касае 40-годишен мъж, който е паднал в реката, докато е ловил риба. Трагичната случка се разиграла пред очите на жената и детето на мъжа, съобщава ДПА. Въпреки опитите си, мъжът не е успял да изплува обратно на брега.

Инцидентът е станал на популярно място за риболов, където редовно се събират местни жители и туристи, за да се насладят на риболова. Според свидетели, всичко се е случило изключително бързо.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Марков.
    Край с риболова. Няма да ходя за риба. Неща да ме хващат КРОКОДИЛИ.... И😂😂😂😂
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари