Ивелин Михайлов: Имам 20-годишен план за развитието на България

9
„Величие“ отново ще се яви на избори
„Величие“ отново ще се яви на избори

„Величие“ отново ще се яви на избори

Ивелин Михайлов, собственикът на "Исторически парк" и идеолог на организацията "Величие", даде интервю за предаването „Лице в лице“ по БТВ, където изясни позициите си и отговори на различни слухове. Той категорично заяви, че е предприемач, а не политик, като целта му е развитие на бизнеси и гражданско общество. "Не съм идеолог, не съм измислил нищо ново, но искам да спазваме законите на страната," подчерта той.

Михайлов отрече да е свързан със сциентологията, като уточни, че е православен християнин и не вярва в прераждането. Той обясни, че преди време е проучвал методи за обучение на предприемачи и търговци и затова е посетил курсове, ръководени от сциентолога Марк Де Турк. "Това беше просто част от нашето търсене на ефективни методи за обучение," поясни Михайлов.

По отношение на проекта "Исторически парк", той поясни, че целта му е да подпомогне развитието на туризма и да създаде атракцион, който да привлича интерес. Михайлов отбеляза, че хората, които живеят в околните села, формират общност от млади специалисти, които имат желание да се развиват и четат.

Михайлов също така отрече слуховете за сформирана бойна група, като обясни, че това всъщност е спортен клуб "Български юнак", в който членовете практикуват ориентиране сред природата и други спортни дейности. "Това е нещо като скаутска организация за по-големи," поясни той.

В края на интервюто Михайлов спомена, че "Величие" е възникнала като местна партия в община Ветрино, с цел да се бори срещу корпорации, планиращи строеж на ветрогенератори. "Ние направихме дълга кампания, но моята цел не е да правя партия, а да помогна на България да тръгне напред," каза той и добави, че има план за 20-годишно развитие на страната.

Ивелин Михайлов също спомена, че в момента се извършват проверки от НАП и МВР във връзка с различни сигнали, включително за паравоенна организация и антиевропейска дейност. "До момента няма внесено обвинение," подчерта той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Ф16
    Как за 10,аз очаквах поне за 100
  • 2
    1
    Виктор
    Тоя наистина си вярва.Болен мозък вреден за обществото
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари