Ивелин Михайлов: Ако съм жив, здрав и съм на свобода, ще се кандидатирам на следващите избори

0
Идеологът на партия „Величие“ не се притеснява от новосъздадената Временна комисия за проверка на дейността му
Идеологът на партия „Величие“ не се притеснява от новосъздадената Временна комисия за проверка на дейността му Снимка: БТА

Идеологът на партия „Величие“ не се притеснява от новосъздадената Временна комисия за проверка на дейността му

Ивелин Михайлов, идеологът на партия „Величие“, направи своето изявление пред журналисти в Благоевград, където се срещна със симпатизанти на партията. Михайлов заяви, че не се притеснява от създадената днес Временна комисия за проверка на данни за извършени престъпления във връзка с дейността му и изградения в село Неофит Рилски, община Ветрино, културно-исторически комплекс „Исторически парк“.

Комисията като „уникално“ решение

Ивелин Михайлов определи създаването на комисията като „най-важното решение, което се взе в последните 35 години в България“, добавяйки, че е „уникално“, тъй като партии с коренно различни позиции са се обединили около създаването ѝ. Това според него показва значимостта на решението и необходимостта от прозрачност и отчетност в обществените дейности.

Задължения към НАП и съдебни спорове

На въпрос за задължения към Национална агенция за приходите (НАП), Михайлов обясни, че става въпрос за оперативни задължения, свързани с фирми, които са вече изчистени. Той заяви: „Продължаваме с НАП да имаме един съдебен спор, който е относно моите задължения, аз нямам за какво да се притеснявам, защото съм декларирал всичките си задължения“. Михайлов бе категоричен, че няма нищо скрито и всичко е декларирано пред съответните институции.

Подготовка за евентуални избори и разцепление в партията

Идеологът на партия „Величие“ призна, че има разцепление в парламентарната група на партията, но увери, че тя винаги ще съществува с хората. Той подчерта, че се готвят за евентуални следващи избори и на въпрос дали лично той ще се кандидатира за следващия парламент, отговори: „Ако съм жив, здрав и съм на свобода, ще се кандидатирам“. Михайлов обаче уточни, че ще бъде на второ място в листата, подчертавайки, че ще бъде избран не заради позиция, а заради това, че хората са го поискали.

Организации около „Исторически парк“

На въпрос за наличието на организации около парка, сравнявани с частна армия и военен арсенал, Михайлов заяви, че има „охранителна фирма с четири пистолета“, отричайки всякакви спекулации за сериозни въоръжени структури.

Разцепление в парламентарната група

По повод разцеплението в парламентарната група на „Величие“, Михайлов обясни, че след влизането в парламента Николай Марков е променил риториката и приоритетите си. „Ако аз вярвам на това, което сме казали пред гласоподавателите, а той вярва на новите си приоритети, тогава той вече няма място в партия „Величие“, защото тя защитава интересите, които сме обещали на гласоподавателите и идеалът, който има самата партия“, заяви Михайлов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    Капиталиста
    Тоталитарна комунистическа пародия на държава е булгаристан - няма какво да се лъжем. Всичко в бг е по комунистически модел - комунистическа икономика - същата каквато е била преди 89-та, тоталитарно репресивно управление - същото както преди 89-та... Забележете крадливите комуняги във власта как използват държавните институции(които по презумпция са създадени да помагат на гражданите, а не да ги мачкат) като бухалки, за да смачкат всеки един проспериращ бизнес. Цецо-мустака, години наред печелеше награди за банкер на годината, а КТБ беше една от най-успешните банки, КЪДЕ Е СЕга? - Избягал в Сърбия, за да не го докопат българските комунисти и да го хвърлят в затвора, а банката му е разграбена. Същия номер прилагат в момента и за Ивелин Михайлов и за бизнеса му - комунягите като видят, че някой почва да прави нещо за българите, и веднага скачат със всички държавни институции като бухалки да го смачкат !
  • 8
    3
    Всичко е нагласено
    Още чрез нападжиите се започна клепането.Сега може и терорист да искат да го изкарат.Че е неудобен, е повече от ясно.Поръчителите на дискредитирането му с угоените лоени гуши се крият като нищожества, каквито са.Ще дойде и за тях последният неприятен ден.
  • 8
    2
    Колко са жалки и смешни
    Политиците крадат за милиони и милиарди, а се хванали с него.С тази комисия мижитурки показват как крадците викат: дръжте "крадеца". Разни дариновци , куковци и виктории се дешифрираха като продажни псета.
  • 1
    1
    Аз
    Изглежда малко като с изостанало развитие, но не е луд тоя, който яде баницата!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари