Иван Иванов: Гласувах да се излезе от това политическо безвремие

1
Водачът на листата на коалиция „БСП-Обединена левица" избра хартиена бюлетина
Водачът на листата на коалиция „БСП-Обединена левица" избра хартиена бюлетина Видео: Русе Медиа

Водачът на листата на коалиция „БСП-Обединена левица" избра хартиена бюлетина

Водачът на листата на коалиция „БСП-Обединена левица" в 19-и многомандатен избирателен район - Русе, Иван Иванов, упражни правото си на глас в секция номер 1 в Основно училище „Отец Паисий". За своя вот той избра хартиена бюлетина, съобщи Русе Медиа.

Очаквания за по-добро бъдеще

След като пусна бюлетината си, Иванов сподели своите очаквания: "Днес е важен ден и аз упражних правото си на глас с надеждата, че България ще тръгне наистина по нормален път, че българските граждани ще могат да получат това, което очакват от държавата – наистина да има една справедливост, да могат да вземат решения в полза на българските граждани и да се излезе от това политическо безвремие, което последните 4 години нанесе много вреди на всеки един от нас."

Защо избра хартиена бюлетина

Относно избора си да гласува с хартиена бюлетина, Иванов поясни: "Аз също съм привърженик на машинното гласуване, но отново имаме сигнали за нередности с машините и за да не се създават излишни напрежения и натоварвания в секционната избирателна комисия, предпочетох хартията този път."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Спонсор
    Къде е туй БЪДЕЩЕ в ТЪМНИНАТА, ве Иванчо?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Тате, тате, какво е ГМО?
- Мм, как да ти го обясня... МЕЧО ПЛЪХ, примерно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари