Иван Христанов: Тези избори белязаха началото на края на ГЕРБ

2
Хората няма да се съгласят България да бъде ограбвана, както преди години
Хората няма да се съгласят България да бъде ограбвана, както преди години Снимка: bTV

Хората няма да се съгласят България да бъде ограбвана, както преди години

„Тези избори белязаха началото на края на ГЕРБ. Отливът от ГЕРБ е забележителен. Хората показаха вот на недоверие. Те не жалят повече да бъдат баламосвани“.

Това каза в предаването „Лице в лицеИван Христанов, съпредседател на „Единение“ и бивш зам.-министър на земеделието в кабинета „Петков“.

„Въпреки оттеглянето си, надявах се, че в коалицията „Продължаваме промяната – Демократична България“ ще надделее здравият разум. Критикувахме действия, които ще доведат до днешния ден“, обясни той.

„Изобщо не вярваме в изборните резултати на „Единение“. Наши екипи проверяват секция по секция. Виждаме проблемът, с който се сблъскахме през 2017 година. Има едни хора, които броят гласовете по угоден за тях начин“, посочи съпредседателят на „Единение“.

„Голямото разочарование е, че борбата ни през 2017 година и 2021 година да влязат членове в СИК, които да гарантират верния резултат от гласуването“, добави Христанов.

Според него партията ще продължи да надгражда. Следваща стъпка е съставянето на голяма коалиция, включваща Методи Лалов, Кремена Кунева, гражданско движение БОЕЦ, партия "Зелено движение" и други.

„Притеснени сме от неадекватното отразяване на вота на гражданите, защото това обезкуражава хората“, коментира той.

Мафиотски кръгове

„За да се стигне до санкционирането на председателя на ДПС по закона „Магнитски“, са намерени убедителни доказателства за корупционна дейност. В своята работа аз се убеждавах, че около партията гравитират огромни криминални кръгове. Журналистът от bTV Марин Николов разкри два от тях – единият около ДФ „Земеделие“, а другият с „Капитан Андреево, подчерта Иван Христанов.

„Виждаме амбиция да се управлява. Тези хора казват, че искат лъвския пай, искат да определят бъдещето на България. Хората няма да се съгласят България да бъде ограбвана по начина, по който се случваше преди години“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Dano
    Дано дочакам деня, в който ГЕРБ няма да ги има никъде!!! От където дошли- там отишли!!!
  • 0
    1
    тоя ме скъса
    от смях! Що ревеш на чужд гроб бе, виж си твойто дередже, барабар с тези дето си ги изредил, я стигнеш 10 000 гласа, я не!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какво правите с ракията, която остава?
- Не разбирам въпроса!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари